CASTING KIDS PROGRAM

Heeft jouw kind je al een paar keer aan je mouw getrokken dat hij/zij niets liever zou willen dan model of acteur worden? Of staat hij/zij elke dag wel een keer te poseren voor de spegel of de camera als een echte professional? Als ouder wil je natuurlijk niets liever dan de droom van je kind uit laten komen. Wat is er nou leuker dan dat je kind met veel plezier castingopdrachten invult, een leuke spaarpot opbouwt voor later én groeit in zelfvertrouwen door de verschillende producties?! Maar als ouder wil je je kind óók beschermen voor minder prettige ervaringen in de branche, voor opdrachtgevers of bureaus die het welzijn van je kind wat minder serieus nemen. Daarom organiseren wij het CASTING KIDS PROGRAM, een waardevolle en leerzame 1:1 training speciaal voor ouders, waarin jij al het benodigde leert om je kind optimaal te kunnen vertegenwoordigen in de castingbranche.
 
DIE EERSTE STAP
De meest gestelde vraag die we van ouders krijgen is “Is mijn zoon/dochter wel geschikt voor de branche?” Het antwoord hierop is eigenlijk altijd “Ja” zolang hij/zij maar van de camera houdt :)! Als tweede vraag volgt dan al snel "Maar welke stappen heb ik dan te nemen?” Als antwoord op déze vraag bieden we het CASTING KIDS PROGRAM. Het is een meer dan complete 1:1 workshop, waarin je persoonlijk geadviseerd wordt over jouw zoon/dochter door Bo Vrinten, Casting Professional, Performance Expert en Fotograaf in de branche. Al jaren begeleidt zij op zeer professionele wijze nieuw talent met ambitie én verzorgt ze kwalitatieve, resultaatgerichte trainingen in de castingbranche. Lees hier voor een indruk over haar werkwijze de vele ervaringen van eerdere deelnemers.WAT GA JE LEREN?
Tijdens deze waardevolle en leerzame training leer je álles wat je moet weten om jouw kind zo optimaal mogelijk te kunnen vertegenwoordigen. Naast de belangrijkste ins & outs over de branche, brengen we je de meest essentiële fotografieskills bij, zodat je precies weet hoe je zélf kwalitatieve portfoliofoto’s kunt maken van jouw kind, wat het boeken van steeds weer terugkerende professionele fotoshoots overbodig maakt! Zo heb je je investering in deze training al snel terugverdiend :)!

PROGRAMMA | HET 7 STAPPENPLAN VOOR SUCCES
We hebben met veel zorg een compleet programma samengesteld bestaande uit de volgende onderdelen:
 • Fundamentals | Alle benodigde Ins & Outs over de branche
 • First Impression | Leer je kind de beste éérste indruk te maken
 • Perfect Pitch | Leer je kind zichzelf te presenteren
 • Kledingstyling & Visagie | Hoe optimaal voor te bereiden op producties
 • Fotografie | Leer professionele foto’s maken van jouw kind
 • Instatraining | Leer hoe je ook zélf opdrachten aantrekt via Instagram & Facebook
 • Actieplan | Acties én focus voor succes
Na deze training ontvang je van ons nog dé bureaulijst met álle actuele modellen- en castingbureau’s in Nederland, België en Duitsland, zodat jullie samen met ons persoonlijk advies, kunnen kijken welke bureaus het beste bij jullie zoon/dochter passen.PORTFOLIOSHOOT
Vinden jullie het toch prettig wanneer we de eerste portfolioshoot achter de training aan plannen, dan is dat uiteraard mogelijk. Zie hier de diverse mogelijkheden.

INVESTERING

De investering in deze waardevolle, 2 uur durende training bedraagt € 250,- incl. Btw per persoon/ouder. Dit is inclusief koffie/thee met iets lekkers én de complete bureaulijst. De training wordt gegeven aan ouders van kinderen t/m 16 jaar. Daarna adviseren we de jong volwassenen zélf deel te nemen aan de CASTING CONVENTION. De training wordt op afspraak verzorgd Utrecht.

LET’S MAKE IT HAPPEN!
Lijkt het jou geweldig om jouw zoon/dochter terug te zien in een leuke foto- of filmproductie? Heeft jouw zoon/dochter al langer de droom om model en/of acteur te worden, maar twijfelde je tot op heden over deze stap omdat:
 • je zelf nog onbekend bent met de branche en niet weet welke eerste stappen je het beste kunt nemen?
 • je niet weet óf jouw kind wel geschikt is voor de branche en wat de vereisten zijn om in aanmerking te komen?
 • je niet weet hoe e.e.a. tijdens een casting of opdracht in zijn werk gaat?
 • je jouw kind wilt beschermen voor minder postieve ervaringen in de branche?
 • je niet weet hoe je zelf kwalitatieve portfoliofoto’s kunt maken maar de investering voor professionele fotoshoots te hoog vindt?
Graag nemen we je mee, zodat jij precies weet welke stappen je kunt nemen. Dromen zijn er om uit te laten komen. Let’s make it happen!
Bel bij vragen of twijfels gerust met Casting Director Bo Vrinten, bereikbaar op 06-19198000 of plan een afspraak voor jouw intake in onze agenda.

WIL JIJ HET VAK LEREN VAN DE BESTE PROFESSIONALS IN DE BRANCHE?
SCHRIJF JE DAN SNEL IN VIA ONDERSTAANDE BUTTON!
AANMELDING KAN OOK PER E-MAIL NAAR
INFO@IDCASTING.NL
HET BEGINT ALTIJD MET EEN EERSTE STAP...

 

 
ERVARING

Rohan N (15 jaar) en moeder Geeta: "Toen ik mijn moeder vertelde dat ik het leuk zou vinden om als model te werken voor sportmerken, heeft zij onderzocht wat de mogelijkheden zijn voor kindermodellen. Omdat we beiden niet bekend zijn met de modellenwereld wilden we ons eerst goed laten informeren door een professional. Zo kwam mijn moeder op de website van ID|Casting en heeft zij een afspraak gemaakt met Bo Vrinten voor het Casting Kids Program. Tijdens de workshop was er meteen een klik met Bo. Ze heeft mijn moeder geïnformeerd zodat zij mij goed kan ondersteunen. De training heeft mij geholpen om me beter te presenteren tijdens fotoshoots. Een goede basis als eerste stap in de modellenwereld. Ik hoop in de toekomst meer samen te kunnen werken."
 


#castingconventionkids #firstimpression #perfectpitch #instatraining #presence #performance #acterenvoordecamera #personalbranding #mindset #motivation #riseandshine


CASTING KIDS PROGRAM

© ID|Casting 2021

ID|Casting productions
info@idcasting.nl
Mob +31 (0)6 19198000

Privacystatement
Disclaimer
Algemene voorwaarden