CASTING KIDS PROGRAM

Heeft jouw kind je al een paar keer aan je mouw getrokken dat hij/zij niets liever zou willen dan model of acteur worden? Staat jouw kind elke dag wel een paar keer te poseren voor de spiegel als een echte professional? Als ouder wil je natuurlijk niets liever dan de droom van je kind laten uitkomen. Maar wat als je zelf nog geen enkele kennis hebt over de branche? Dan biedt het CASTING KIDS PROGRAM uitkomst. Het is een waardevolle en leerzame training voor ouder & kind, waarin jullie al het benodigde leren voor een optimale start in de castingbranche.
 
DIE EERSTE STAP
De meest gestelde vraag die we van ouders krijgen is “Is mijn kind wel geschikt voor de branche?” Het antwoord hierop is eigenlijk altijd “JA” zolang jouw zoon/dochter maar van de camera houdt! Als tweede vraag volgt dan al snel "Maar welke stappen heb ik dan te nemen?” Dat laatste is helemaal afhankelijk van de ambitie van jouw kind én de persoonlijke behoefte van jou als ouder/begeleider. Hierover word je vooraf geadviseerd door Bo Vrinten, 30 jaar werkzaam in het vak en sinds 12 jaar Casting & Performance Expert, Fotograaf en Trainer binnen de branche. Al jaren begeleidt zij op zeer professionele wijze nieuw en ambitieus talent middels kwalitatieve en resultaatgerichte trainingen in de castingbranche. Lees hier voor een indruk over haar werkwijze de vele ervaringen van eerdere deelnemers.PROGRAMMA | HET 4 STAPPENPLAN VOOR SUCCES
Naast dat we jou als ouder de belangrijkste ins & outs over de castingbranche leren, brengen we jouw kind de meest essentiële presentatie- én fotografieskills bij, zodat jullie samen als team zo optimaal mogelijk zijn voorbereid op castings, audities en het invullen van leuke opdrachten. We hebben met veel zorg een compleet programma samengesteld bestaande uit de volgende onderdelen:
  • Marketing & Meer (voor ouder)
  • Instagram Training (voor ouder)
  • First Impression & Perfect Pitch (voor kind)
  • Portfolioshoot (voor kind)

BUREAULIJST
Na deze training ontvang je van ons nog dé bureaulijst met álle actuele modellen- en castingbureau’s in Nederland, België en Duitsland, zodat jullie samen (n.a.v. ons persoonlijk advies) kunnen kijken welke bureaus het beste bij jouw zoon/dochter passen.INVESTERING

De investering in het CASTING KIDS PROGRAM,  voor 4 sessies van 1,5 uur bedraagt € 750,- incl. Btw. Dit is inclusief 1:1 begeleiding en advies, 4 werkboeken, 8 portfoliofoto's, de bureaulijst en koffie/thee. De training wordt gegeven aan ouders van kinderen t/m 18 jaar. Daarna adviseren we de jong volwassenen zélf deel te nemen aan de CASTING CONVENTION. De training wordt op afspraak verzorgd in Utrecht.

LET’S MAKE IT HAPPEN!
Lijkt het je geweldig om jouw zoon/dochter terug te zien in een leuke foto- of filmproductie, maar twijfelde je tot op heden over deze stap omdat:
  • je zelf nog onbekend bent met de branche en niet weet welke eerste stappen je het beste kunt nemen?
  • je niet weet óf jouw kind wel geschikt is voor de branche en wat de vereisten zijn om in aanmerking te komen?
  • je niet weet hoe e.e.a. tijdens een casting of opdracht in zijn werk gaat?
  • je jouw kind wilt beschermen voor minder postieve ervaringen in de branche?
  • je niet weet hoe je zelf kwalitatieve portfoliofoto’s kunt maken maar de investering voor professionele fotoshoots te hoog vindt?

Bel bij vragen of twijfels gerust met Casting Director Bo Vrinten, bereikbaar op 06-19198000 of plan een afspraak voor jouw intake in onze agenda.

WIL JIJ HET VAK LEREN VAN DE BESTE PROFESSIONALS IN DE BRANCHE?
SCHRIJF JE DAN SNEL IN VIA ONDERSTAANDE BUTTON!
AANMELDING KAN OOK PER E-MAIL NAAR
INFO@IDCASTING.NL
HET BEGINT ALTIJD MET EEN EERSTE STAP...

 

 
ERVARING

Rohan N (15 jaar) en moeder Geeta: "Toen ik mijn moeder vertelde dat ik het leuk zou vinden om als model te werken voor sportmerken, heeft zij onderzocht wat de mogelijkheden zijn voor kindermodellen. Omdat we beiden niet bekend zijn met de modellenwereld wilden we ons eerst goed laten informeren door een professional. Zo kwam mijn moeder op de website van ID|Casting en heeft zij een afspraak gemaakt met Bo Vrinten voor het Casting Kids Program. Tijdens de workshop was er meteen een klik met Bo. Ze heeft mijn moeder geïnformeerd zodat zij mij goed kan ondersteunen. De training heeft mij geholpen om me beter te presenteren tijdens fotoshoots. Een goede basis als eerste stap in de modellenwereld. Ik hoop in de toekomst meer samen te kunnen werken."
 


#castingconventionkids #firstimpression #perfectpitch #instatraining #presence #performance #acterenvoordecamera #personalbranding #mindset #motivation #riseandshine


CASTING KIDS PROGRAM

© ID|Casting 2023

ID|Casting productions
info@idcasting.nl
Mob +31 (0)6 19198000

Privacystatement
Disclaimer
Algemene voorwaarden