INSTAGRAM TRAINING

Ben jij model of acteur en zou je graag zélf wat méér opdrachten en opdrachtgevers willen aantrekken via social media, maar struggle je nog steeds met Instagram? Weet je (nog) niet hoe je een indrukwekkende Insta-feed maakt en welke stappen je zélf kunt nemen om jouw zichtbaarheid te vergroten? Twijfel je over hoe je jezelf moet profileren en presenteren via dit medium? Of komt het er gewoonweg niet van om ervoor te gaan zitten? Heb jij het gevoel dat je wordt ingehaald door jouw collega's in de branche en er opdrachten aan je neus voorbij gaan? Lees dan vooral even verder over hoe je met deze training aan je eigen, unieke Visual Identity Strategy kunt bouwen die voor je werkt!

WAAR LIGGEN JE KANSEN
De castingbranche is ook in blijvende ontwikkeling. Zo gaan er sinds de komst van Instagram ook steeds meer opdrachten via opdrachtgevers rechtstreeks en gaan de producties niet altijd (meer) via castingbureaus. En daar liggen extra kansen voor jou!

READY...ACTION!
Wil jij serieus aan de slag hiermee? Boek dan snel jouw eigen Instatraining, zodat je direct aan de slag kunt! Het is een leerzame training met een effectief stappenplan uitgewerkt in een handig werkboek vol inspiratie. De training motiveert je aan de hand van de vele tips en leuke opdrachten, om op creatieve wijze een succesvolle Insta-feed te maken, het best passend bij jou én bij hoe jij jezelf wilt profileren in de modellen- en/of castingbranche.WERKBOEK
In je werkboek vind je alles over de do's en don'ts op Instagram. Daarna kijken we naar jou als model of acteur waarbij we ons richten op de vraag hoe jij jezelf met jouw eigen, unieke Visual Identity, wilt profileren in de branche. Dit werk je uit tot jouw Instagram Blueprint, wat jouw voorbeeld wordt voor nieuwe posts to post. In het 2e deel van jouw werkboek krijg je belangrijke tips over hoe je jouw Insta-feed kunt (re)designen door een start te maken met jouw eigen ‘feed-board’ (moodboard), conceptueel en tekstueel het best passend bij jou, bij jouw verhaal en jouw doelstelling(en). Ook krijg je belangrijke tips over hoe je Insta-filmpjes kunt maken en leer je alles over de handigste (bewerkings)tools.

VOOR WIE?
Voor ambitieuze modellen, (edel)figuranten en acteurs, die het belang zien van een eigen Visual Identity en geen kansen (meer) willen laten liggen. Die willen gáán voor een succesvolle carrière in de branche en daar alles aan willen doen wat ze kunnen, naast ingeschreven staan bij castingbureaus. Belangrijk is dat je al wel enige kennis hebt van Instagram.OPTIES
Je kunt voor deze Instatraining kiezen uit de volgende 2 opties:
  • Instatraining A - incl. werkboek voor € 75,- incl. Btw.
  • Instatraining B - incl. werkboek + 60min. adviescall* met Bo voor € 150,- incl. Btw.
*Mocht je graag advies willen bij het maken van jouw Insta-feed, dan kun je kiezen voor de optie inclusief een adviescall met Bo. We adviseren je deze call in te plannen ongeveer een week nadat je begonnen bent met je werkboek.

BENODIGDHEDEN
Je hebt voor deze training 5 tot 10 lifestyle magazines nodig die qua look & feel aansluiten bij jouw eigen stijl, passend bij jouw Visual Identity (denk bv. aan modebladen, reisbladen of sportmagazines). Verder is het uiteraard belangrijk om kwalitatieve portfoliofoto's en evt. ook al wat filmpjes te hebben om te delen. Heb je nog geen beeldmateriaal, kijk dan even bij onze portfolioshoots óf bij onze aanbieding voor de Portfolio Refresh.

GET SOCIAL WITH SOCIAL!
  • Wil jij leren hoe je het maximale uit social haalt?
  • Hoe jij je zichtbaarheid vergroot en meer (rechtstreekse) opdrachten aantrekt?
  • Wil jij leren hoe Instagram ook voor jou kan werken?!
BESTEL DAN JOUW WERKBOEK DAN VIA DEZE BUTTON & GA AAN DE SLAG!
AANMELDING KAN OOK PER E-MAIL NAAR
INFO@IDCASTING.NL
HET BEGINT ALTIJD MET EEN EERSTE STAP...LET'S MAKE IT HAPPEN!

 

 


ERVARINGEN

"Nogmaals bedankt voor de inspirerende en nuttige workshop “CREATE AN INSTAFAMOUS INSTAFOLIO”. In deze kleine, intieme zetting in jullie studio, hebben we veel kunnen doen om ons Instagram account nóg strakker te trekken. Tips en Tools uitgewisseld om je eigen unieke Visual Identity neer te zetten. Hiermee alle kansen aanpakken om succesvol te zijn in de branche. Aanrader."
Yvonne VS

"De Instagram workshop was een volle en leerzame avond. Om deze informatie goed te kunnen volgen is het wel noodzakelijk dat je al enige ervaring met Instagram hebt. Deze avond gaf een goed inzicht van welke mogelijkheden er allemaal zijn en hoe professioneel je jezelf op Instagram kan positioneren. Bo was een geduldige en plezierige vrouw die ook goed kon luisteren. Deze workshop is zeker aan te bevelen."
Henk DB

"Ik heb weer erg genoten van je workshop en er meteen mee aan de slag gegaan."
Carla E
INSTAGRAM TRAINING

© ID|Casting 2022

ID|Casting productions
info@idcasting.nl
Mob +31 (0)6 19198000

Privacystatement
Disclaimer
Algemene voorwaarden