Blog

┬ź Terug naar overzicht

IN THE PICTURE - BO

04 FEBRUARI 2020

Bo had al eerder een fotoshoot bij ons gedaan maar wilde nog graag wat extra skills leren om zich optimaal te profileren en presenteren in de branche.

BO'S ERVARING OVER DE CASTING CONVENTION
"Ik ben thuisgekomen als een verzekerde vrouw! Ik heb vandaag geleerd wat ik voor “eerste indruk” maak op mensen, wat heel belangrijk is. Ik weet nu beter hoe ik me kan voorstellen in een belangrijk gesprek én hoe ik de baas over mijn eigen zenuwen blijf.

Ook heb ik geleerd wat de belangrijkste focuspunten zijn bij een Elevator Pitch en hoe ik terug bij mezelf kan komen als stress de macht overneemt. In de middag heb ik geleerd hoe ik zelf een natuurlijke basisvisagie kan aanbrengen en heb ik ervaren dat het niet gek is om voor de camera te staan, vóór een groep mensen.

Ik heb tijdens de shoot heel veel plezier gehad en heb ontzettend veel geleerd voor de toekomst. Het leukste vond ik te leren hoe ik overkom en wat daarin mijn plus- en aandachtspuntjes zijn. Door dat te weten kan ik daar aan werken, ook tijdens de shoots, zodat de positieve kanten beter uitkomen. Ik vond het fijn dat Bo heel open is en makkelijk om vragen aan te stellen. Ze verdeeld haar aandacht goed tussen de aanwezige personen en stelt je erg op je gemak. 

Deze dag is zeker aan te raden."
Bo VO (23 jaar)


Wil jij jouw (nieuwe) carrière in de castingbranche ook een boost geven? Wil jij weten hoe je jezelf optimaal kunt presenteren en profileren, hoe je het verschil kunt maken zodat je meer opdrachten krijgt? Of kun je nog wel wat frisse portfoliofoto’s gebruiken? SCHRIJF JE DAN HIER IN.


 
#castingconvention #personalbranding #lifestyleshoot #portfolio #socialbranding #instatraining #firstimpression #pitch #perfectpitch #empowerment

© ID|Casting 2021

ID|Casting productions
info@idcasting.nl
Mob +31 (0)6 19198000

Privacystatement
Disclaimer
Algemene voorwaarden