Blog

┬ź Terug naar overzicht

IN THE PICTURE - CARLOS

02 JULI 2020

BOOST YOUR FULL POTENTIAL!
Dát is wat Carlos deed tijdens zijn deelname aan de Casting Convention, én het resultaat is ernaar! Met een toolbox vol tips en technieken gaat hij de castingbranche in, vol zelfvertrouwen én zin in leuke opdrachten! Dat hier een deur voor hem is open gegaan weten wij wel zeker. Op naar vele mooie opdrachten Carlos!

CARLOS VERTELT:
"Tijdens de Casting Convention heb ik geleerd om meer de nadruk te leggen op hoofdzaken, hoe ik to the point kan zijn in mijn presentaties, hoe ik kan geven zonder te aarzelen en hoe ik mijn charisma optimaal kan inzetten. Ik heb genoten van de interactie, het 1:1 focussen en het verbinden. Het werkboek was erg handig om vergeten skills op te pakken. Bo heeft me geholpen in hoe ik nog meer ontspannen kan zijn bij presentaties en pitches. Ze zorgt voor rust en helderheid, een super pro in de branche. Deze training gaf me een persoonlijke boost! Ik voel me nu klaar voor de uitdagingen in de branche."

11 Juli organiseren we weer een volgende leerzame & dynamische Casting Convention. Interesse en is het tijd voor jouw next level? Boek snel een van de laatste 2 tickets via deze link.#castingconvention #modelling #firstimpression #perfectpitch #portfolioshoot #lifestyleshoot #personalbranding #personaldevelopment #casting @utrecht


<Carlos d

© ID|Casting 2021

ID|Casting productions
info@idcasting.nl
Mob +31 (0)6 19198000

Privacystatement
Disclaimer
Algemene voorwaarden