Blog

┬ź Terug naar overzicht

IN THE PICTURE - ELIAN

01 JULI 2020

13 Juni hadden we weer een geweldig succesvolle Casting Convention en Elian was erbij. Lees hier haar ervaring over deze leerzame dag voor (nieuw) talent in de castingbranche:

"Tijdens de Casting Convention heb ik geleerd om in dit vak dieper te kijken dan wat je aan de oppervlakte ziet. Door dat te doen blijf je meer in verbinding met jezelf wat zorgt voor kracht, zelfvertrouwen en onbevangenheid. Het was meer een bewustwording dat ik mezelf kleiner maak dan wie ik ben. Dat was wel een eye-opener. Ligt deels aan mijn karakter maar dat wil niet zeggen dat ik daar niet aan kan werken. De magische metafoor is daar wel een goed hulpmiddel bij en zie mezelf sinds zaterdag als toch nog een lieve ;-) maar gretige tijger. De Perfect Pitch vond ik het leukste onderdeel. Nadenken hoe je jezelf neer wil zetten met de nadruk op jezelf maar tevens ook verweven met wat de opdrachtgever zoekt. Het gaat niet alleen over wat het oog ziet maar het is vooral ook een kijkje in jezelf wat je daardoor aan de buitenkant weer bewuster en mooier maakt. Zou zo nóg wel meer willen leren over bovengenoemde bewustwording, maar ook over hoe ik verschillende emoties kan uitdrukken. Vond het een hele uitdaging maar met het stappenplan vooraf, zo leuk en leerzaam om te doen. Het handige werkboek is een reminder en een houvast van alle dingen die je geleerd of geïnspireerd hebben die dag. Bo is een warme persoonlijkheid en dat maakt dat je jezelf erg bij haar op je gemak voelt. Haar werkwijze is prettig, ongedwongen maar ook to the point. Je bent er om iets te leren en van elkaar te leren en dat brengt ze met passie over. Het was voor mij een mooie en leerzame dag die me weer inspiratie heeft gegeven om verdere stappen te zetten in deze leuke wereld."

11 Juli organiseren we de volgende Casting Convention. Interesse? Boek snel een van de laatste 2 tickets via deze link.#castingconvention #modelling #firstimpression #perfectpitch #portfolioshoot #lifestyleshoot #personalbranding #personaldevelopment #casting @utrecht


<Elian D

© ID|Casting 2021

ID|Casting productions
info@idcasting.nl
Mob +31 (0)6 19198000

Privacystatement
Disclaimer
Algemene voorwaarden