Blog

┬ź Terug naar overzicht

IN THE PICTURE - INDY

16 JULI 2020

Je kunt er niet vroeg genoeg bij zijn! Zo was Indy al eerder de modellen- en castingbranche ingestapt maar heeft het wat tijd gekost om er zélf heel bewust voor te kiezen. Dié overtuiging was duidelijk voelbaar tijdens de Casting Convention, én te zien in de vele mooie foto’s die we van Indy maakten. Ondanks de vele informatie, oefeningen, tips & tools deze dag blééf Indy scherp en gefocust. Ze is er helemaal klaar voor én is vanaf vandaag te boeken via ons bureau.

INDY'S ERVARING OVER DE CASTING CONVENTION
"Deze Casting Convention was echt een top dag! Ik had natuurlijk al wat ervaring, maar wist nog niet zo heel veel van de branche. Doordat ik bij de Casting Convention ben geweest heb ik veel leuke én nieuwe dingen geleerd. Het is ook fijn om met een groep te zijn, want ook daar leer je weer veel van. Voor mij was het vooral ook belangrijk te leren hoe je moet poseren bij het nemen van foto’s, en daar hebben ze me goed bij geholpen! Verder heb ik geleerd dat ik mezelf niet moet vergelijken met anderen (want dat doe ik nogal snel), én dat ik fouten mag maken, want daar leer ik van. Dat ik nooit moet opgeven en altijd in mezelf moet blijven geloven. Wat voor mij helpt is om tegen mezelf te zeggen “Ik kan dit, ik geloof in mezelf, en anderen geloven ook mij!" ♥️Wil jij ook shinen tijdens castings en opdrachten? Wil jij weten hoe je jezelf optimaal kunt presenteren en profileren in de branche en kun je nog wel wat frisse portfoliofoto’s gebruiken? Zaterdag 19 september 2020 organiseren wij de volgende Casting Convention.
SCHRIJF JE HIER IN en reserveer jouw eigen plekje. Graag tot dan!

#castingconvention #modelling #firstimpression #perfectpitch #portfolioshoot #lifestyleshoot #personalbranding #personaldevelopment #casting #sterkinbeeld @utrecht


<Indy DR

© ID|Casting 2021

ID|Casting productions
info@idcasting.nl
Mob +31 (0)6 19198000

Privacystatement
Disclaimer
Algemene voorwaarden