Blog

┬ź Terug naar overzicht

IN THE PICTURE - INO

18 OKTOBER 2019

Wat was het een geweldige dag! 05 Oktober hadden we weer een bijzondere Casting Convention in Utrecht waar we te gast waren bij een van de oudste reclamebureaus van Nederland. Lees onderstaand meer over de ervaring van Ino, een zeer fotogeniek 'New Talent' in de branche.

INO'S ERVARING OVER DE CASTING CONVENTION
"In september besloot ik op aanraden van een ander model mee te doen aan de Casting Convention. Op voorhand kreeg ik de informatie dat Bo deskundig is en veel aandacht besteedt aan datgene wat het model fijn vindt.

Naast dat ik goede foto's nodig had voor mijn portfolio als model en presentator, functioneer ik goed bij mensen die oprechte interesse in je tonen tijdens het werken. Na deze dag bleken al deze woorden meer dan waar. Op zeer kort termijn had ik mijn foto's al binnen en op de dag zelf ben ik heel fijn en professioneel begeleid. Ik heb veel tips gekregen waar ik wat aan heb en mee aan de slag ben gegaan.

Achteraf was Bo ook bereid om ongevraagd extra tips te geven en antwoord te geven op vragen die ik nog had. Mijn ervaring was erg postief en ik kan het absoluut iedereen aanraden. Als het nodig is zal Bo de eerste zijn waar ik aan denk om nog eens terug te komen. Door deze dag zal mijn werk als presentator en model ongetwijfeld een boost krijgen!"

Ino V (32 jaar)

Wil jij jouw (nieuwe) carrière in de castingbranche ook een boost geven? Wil jij weten hoe je jezelf optimaal kunt presenteren en profileren, hoe je het verschil kunt maken zodat je meer opdrachten krijgt? Of kun je nog wel wat frisse portfoliofoto’s gebruiken?
SCHRIJF JE HIER IN.<Ino V
IN THE PICTURE - INO

© ID|Casting 2021

ID|Casting productions
info@idcasting.nl
Mob +31 (0)6 19198000

Privacystatement
Disclaimer
Algemene voorwaarden