Blog

┬ź Terug naar overzicht

IN THE PICTURE - IVY

13 NOVEMBER 2020

Ivy vertelde bij aanvang van de CASTING CONVENTION dat ze nog niet goed wist wat ze wil in de toekomst. Maar één ding wist ze zeker, ze wil óók in de castingbranche werken. Daarom besloot ze zich zo optimaal mogelijk voor te bereiden om de kans op opdrachten zo maximaal mogelijk te maken.



LEES HIER IVY'S ERVARING:
De Casting Convention heeft me echt geleerd om door de ogen van de klant te kijken. Dat het erom gaat dat je helemaal jezelf bent en je niet anders voordoet bij een casting. Duidelijk voor de klant én handiger voor mezelf in het geval ik geselecteerd wordt. Deze dag heeft volledig aan mijn verwachtingen voldaan. Elk onderwerp waar ik meer over wilde weten zat in deze training inbegrepen. Alles was heel direct en zeer duidelijk, ik begreep het meteen. Ik ben een stuk wijzer geworden. Het was niet alleen heel leerzaam, maar ook nogeens erg gezellig! Het was allemaal helemaal top!
Ivy H (17 jaar)


Wil jij ook shinen tijdens castings en opdrachten? Wil jij weten hoe je jezelf optimaal kunt presenteren en profileren in de branche en kun je nog wel wat frisse portfoliofoto’s gebruiken? Zaterdag 28 november 2020 organiseren wij de volgende Casting Convention.
SCHRIJF JE HIER IN en reserveer jouw eigen plekje. Graag tot dan!

#castingconvention #modelling #firstimpression #pitch #perfectpitch #portfolioshoot #lifestyleshoot #branding #personalbranding #personaldevelopment #casting #castingcall #fotografie #photography #fotoshoot #photoshoot #sterkinbeeld @utrecht


<Ivy H
IN THE PICTURE - IVY

© ID|Casting 2021

ID|Casting productions
info@idcasting.nl
Mob +31 (0)6 19198000

Privacystatement
Disclaimer
Algemene voorwaarden