Blog

┬ź Terug naar overzicht

IN THE PICTURE - MIRELLA

21 OKTOBER 2019

Dat je in dit vak kunt blijven leren bleek wel uit de deelname van Mirella. Een zeer ervaren model én toch wilde zij kijken waar ze haar presentatieskills zou kunnen aanscherpen. Het werd een veelzijdige dag voor Mirella waar ze de geleerde skills direct in de praktijk kon brengen.

MIRELLA VERTELT:
"Het was een leerzame en ontzettend prettige dag tijdens de Casting Convention. Met een fijne club mensen elkaars ervaringen en motivaties delen, en in een goede setting een pitch oefenen en direct feedback kunnen geven en ontvangen. En natuurlijk het voorbereiden van de lifestyleshoot aan het einde van de dag. Bo praat als trainer heel fijn en duidelijk en krijgt direct het vertrouwen van de deelnemers. Je voelt je direct op je gemak bij haar!

Zelf had ik al veel ervaring als model in de reclamefotografie. Mijn doel was om meer tips en inzicht te krijgen hóe mijzelf te profileren tijdens een casting. Ik heb deze dag veel kunnen oefenen en neem alle tips and tricks dan ook van harte mee naar een volgende casting! Daarnaast vond ik het reuze interessant én een eye-opener hoe je jezelf, via het gebruik van social media, tegenwoordig ook in de kijker van opdrachtgevers kunt spelen. Hier ga ik dan ook zeker mee aan de slag!"

Mirella W (42 jaar)

WIL JIJ OOK DEELNEMEN AAN DE VOLGENDE CASTING CONVENTION? SCHRIJF JE HIER IN.<Mirella W
IN THE PICTURE - MIRELLA

© ID|Casting 2021

ID|Casting productions
info@idcasting.nl
Mob +31 (0)6 19198000

Privacystatement
Disclaimer
Algemene voorwaarden