Blog

┬ź Terug naar overzicht

IN THE PICTURE - NANCY

12 OKTOBER 2020

Nancy had al veel van haar dromen gerealiseerd maar één droom stond nog steeds op haar verlanglijstje, model worden. Lang dacht ze dat ze misschien te oud was voor de castingbranche tot ze hoorde dat er hiervoor geen maximum leeftijd bestaat. Nancy wilde goed beslagen ten ijs komen en schreef zich in voor de CASTING CONVENTION, een dag die haar erg veel gebracht heeft. Lees hieronder haar verhaal.

NANCY'S ERVARING OVER DE CASTING CONVENTION

“Mijn lang gekoesterde droom om een eigen portfolio te bezitten met prachtige foto’s, en hiermee als model te kunnen gaan werken in de castingbranche, is uitgekomen! Leeftijd speelt hierin totaal geen rol. Ik heb een superdag mogen beleven onder professionele begeleiding van Bo. Mijn zelfbeeld was vaak wat laag. Ik vergeleek mezelf altijd met anderen, vond mezelf nooit goed genoeg. Tijdens de Casting Convention heb ik zoveel mooie, positieve feedback mogen ontvangen, wat me zeer veel zelfvertrouwen heeft gegeven. Dat ik er mag zijn, dat ik warm en open overkom. Het was best eng maar zeer bevrijdend dat je eerlijk en open je verhaal kon vertellen. Ik heb geleerd hoe een Perfect Pitch te maken en een goede 1ste indruk achter te laten. Hoe d.m.v. een mini-meditatie mijn zenuwen onder bedwang te houden en hoe ik authentiek bén door dicht bij mezelf te blijven. De portfolioshoot in het park was natuurlijk heel erg leuk, een prachtige belevenis op zichzelf. Bo heeft me geholpen méér vertrouwen te hebben in mezelf. Ze is een warm persoon en met recht geïnteresseerd in je persoon, zeer behulpzaam met een positieve benadering. Bo & ID|Casting, bedankt voor deze mooie ervaring.”
Nancy D (62 jaar)Wil jij ook shinen tijdens castings en opdrachten? Wil jij weten hoe je jezelf optimaal kunt presenteren en profileren in de branche en kun je nog wel wat frisse portfoliofoto’s gebruiken? Zaterdag 31 oktober 2020 organiseren wij de volgende Casting Convention.
SCHRIJF JE HIER IN en reserveer jouw eigen plekje. Graag tot dan!

#castingconvention #modelling #firstimpression #perfectpitch #portfolioshoot #lifestyleshoot #personalbranding #personaldevelopment #casting #sterkinbeeld @utrecht
 


<Nancy D

© ID|Casting 2021

ID|Casting productions
info@idcasting.nl
Mob +31 (0)6 19198000

Privacystatement
Disclaimer
Algemene voorwaarden