Castingprojecten

┬ź Terug naar overzicht

ID|Casting voor BPD

15 OKTOBER 2020

De leukste producties zijn misschien wel dié producties waar iedereen zichzelf mag zijn!! Waar het voor de modellen bijna niet meer voelt als modellenwerk, maar als een leuk moment op een doordeweekse dag! Wel met een camera & crew erbij dan ;). Zo mochten we de complete cast verzorgen voor de nieuwe fotocampagne voor BPD  Bouwfonds. Het werd een bijzonder mooie samenwerking!

Modellen die aan deze productie meewerkten:
  • Opa Bob B met kleinkinderen Lily B en Fé B
  • Onderwijzeres Selda A met scholieren Vince B en Isa VU
  • Verzorgster Kirsten B met patiënte Leonie BIJ
  • Zwanger stelElise en Steven V
  • Bakker Don W
  • Buren Monique K en Doyke V


LEES OOK DE ERVARINGEN VAN DE VERSCHILLENDE MODELLEN:

Bob's ervaring:
"4 Juni 2020: Het ergste van de Coronacrisis lijken we te hebben gehad. Ik merk weer wat beweging aan het modellenfront. En vandaag komt er iets heel leuks binnen van ID|Casting; Bo meldt: ‘Mogelijke opdracht Bouwfonds’. Sterke voorkeur voor opa met eigen kleinkinderen. Of ik die heb? Nou en of: 4 prachtexemplaren! Foto’s en leeftijden; dat soort dingen. Ik ga er meteen achteraan. M’n zoon vindt het erg leuk, maar wijst op de schooltijden; want de scholen zijn net weer in actie gekomen. Volgens hem is het dus niet realistisch! Ik meld zijn reactie meteen bij Bo, ook al weet ik dat er altijd rekening mee wordt gehouden bij kinderen. Hij meldt ook dat Lilian van 12 graag meedoet, maar dat Feline van (binnenkort) 9, geen zin heeft. Plankenkoorts? De datum wordt 4 juli; zaterdag dus en goed te doen voor de kids.
Zondag 6 juni (wij modellen werken altijd 24/7, laat dat duidelijk zijn!): Ik stuur een mail aan Bo: alle info om voor ons te kiezen is binnen.
8 Juni: Ik word warm van de eerste regel van een mail van Bo: “Allereerst wil ik je graag even complimenteren voor de heldere wijze waarop je alles hebt gecommuniceerd en hoe je de foto’s hebt gestuurd, geweldig!!!” Bo leeft zich helemaal in, de schat. Mijn kinderen zijn helemaal weg van Bo’s reactie: superleuk!
9 Juni. 2e update. Bo vindt dat nodig om de kids zo min mogelijk in spanning te laten zitten: “het is nog niet definitief maar de voorkeur gaat uit naar Lilian en Feline.”
En dan 10 juni. Bo: “De klant heeft met veel enthousiasme jou en je 2 kleindochters Lilian en Feline geselecteerd voor de productie van het Bouwfonds. Van harte met deze opdracht!”
“Tsjakka! Wat leuk om een keer een officiële shoot te doen samen met mijn kleindochters.” Wat wil een opa die fotomodel is nog meer? “Ik wil graag jou en jouw klant laten weten dat ik er heel erg blij mee ben dat er zo snel een besluit is genomen. Ik ga het besluit snel delen met de kleinkinderen.” Stormachtig gejuich! Maar ook mijn dochter reageert sportief: “superleuk”.
Het is een fantastisch leuke shoot geworden. Zonder zich ook maar een beetje beperkt te voelen, maar juist sterk ondersteund doordat er geen vreemde opa bij was en het niet in een vreemde omgeving plaatsvond, hebben de kinderen volledig vrij gereageerd op de verzoeken van de fotograaf en hebben zich als dolle honden uitgeleefd op de bank (wat ze van hun vader en moeder anders nooit mogen). Opa was het mikpunt van hun uitgelaten gedrag en hij heeft dat stoïcijns ondergaan, zoals altijd met de kinderen.

Vince's ervaring:
"We kregen een mail met daarin het leuke nieuws dat er een opdrachtgever op zoek was naar enkele kids voor een leuke shoot en dat Vince zijn profiel hier goed in zou passen. Toen de opdrachtgever de keuze had gemaakt kregen wij het goed nieuws dat Vince gekozen was. Op de shoot werden we hartelijk ontvangen. Vince was samen met een ander meisje wat direct goed klikte. De kleding werd uitgezocht en er werden allerlei scenes opgenomen. De middag was goed georganiseerd en alles was op gepaste afstand i.v.m. de Corona maatregelen. Vince en ik hebben het als zeer prettig ervaren en het is een prachtig resultaat geworden."

Isa's ervaring:
"Dank je wel voor de leuke opdracht het is altijd een feestje als ik hoor dat ik geboekt ben. Ook deze keer weer met een gezellige “juf” op de set. X Isa"


<Bob B <Selda A <Vince  B <Isa VU  <Kirsten B <Leonie BIJ  <Don W <Monique K <Doyke v

© ID|Casting 2021

ID|Casting productions
info@idcasting.nl
Mob +31 (0)6 19198000

Privacystatement
Disclaimer
Algemene voorwaarden