ONS BUREAU

ID|CASTING heeft als Casting- en Trainingsbureau een missie te voorzien in passende creatieve oplossingen voor foto- en filmproducties en trainingen waarbij maatwerk centraal staat. Wij staan voor kwaliteit, een heldere communicatie, snelheid en flexibiliteit waarbij we streven naar producties met een eigen gezicht én identiteit en trainingen met resultaat!

Anders kijken is waar we verrassend zijn. We maken het verschil door aandacht voor ‘the Big Picture’ met oog voor detail. Met een ruim bestand van 14.000 enthousiaste professionals alsmede onze jarenlange expertise, weten we voor iedere productie een passende invulling te bieden. We ontzorgen door altijd één stap vooruit te denken bij de totstandkoming van het productie- of leerproces, met de ambitie om middels een hoge mate van betrokkenheid uw verwachtingen te overtreffen. Deze persoonlijke en productieve manier van samenwerken maakt het mogelijk om iedere dag weer topkwaliteit te leveren.

Kijk voor recente producties en projecten gerust even bij portfolio of bij eerdere referenties van opdrachtgevers.

Heeft u binnenkort zélf een productie of training waarbij invulling nodig is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om van gedachten te wisselen en/of 'Let's have a cup of coffee'!

Met creatieve groet,

Bo Vrinten
Producer/Casting Director/Trainer
ID|CASTING | Casting- & Trainingsbureau
M. +31(0)619198000
ONS BUREAU

© ID|Casting 2021

ID|Casting productions
info@idcasting.nl
Mob +31 (0)6 19198000

Privacystatement
Disclaimer
Algemene voorwaarden