Blog

┬ź Terug naar overzicht

IN THE PICTURE - INGRID

08 DECEMBER 2019

Ingrid zit alweer 12 jaar in het vak en blíjft nieuwsgierig hoe ze zichzelf steeds kan presenteren in de branche. Respect, want je bent nooit uitgeleerd in deze steeds weer veranderende (casting)branche. Lees hier Ingrid's ervaring van de Casting Convention waar ze vorige week te gast was:

INGRID'S ERVARING OVER DE CASTING CONVENTION
"En zo zat ineens ik bij Bo aan de tafel voor de Casting Convention in Utrecht. Ook al zit ik alweer ruim 12 jaar in het vak, dit was toch echt een geweldige update! Kijk eens vanuit de Casting Director of de klant, hoe kom je over en wat willen ze zien. Hoe presenteer je jezelf, en hoe sta je op de foto...

Je wordt je er weer even van bewust dat je hier van tevoren altijd even bij stil moet staan.  Ervaren modellen of onervaren, er verandert zoveel in de branche, dat je er altijd wat van opsteekt. Ook de visagie werd in praktijk gebracht waarna we het park in gingen voor prachtige foto's. Binnen een week werden deze doorgestuurd, ook dat is weer een fijne aanvulling voor mijn portfolio.

Bo is een fijne, warme persoonlijkheid die ons met haar ervaring en kennis een stuk wijzer heeft gemaakt. Dankjewel Bo, het was een topdag!

Groet, Ingrid"

Wil jij ook shinen tijdens castings en opdrachten? Wil jij weten hoe je jezelf optimaal kunt presenteren en profileren, hoe je het verschil kunt maken zodat je meer opdrachten krijgt? Of kun je nog wel wat frisse portfoliofoto’s gebruiken?
SCHRIJF JE HIER IN.#castingconvention #personalbranding #lifestyleshoot #portfolio #socialbranding #instatraining #firstimpression #pitch #empowerment


<Ingrid S

© ID|Casting 2021

ID|Casting productions
info@idcasting.nl
Mob +31 (0)6 19198000

Privacystatement
Disclaimer
Algemene voorwaarden