Blog

┬ź Terug naar overzicht

IN THE PICTURE - JANET

21 JULI 2020

Janet wilde als beginnend actrice en model graag meer leren over het vak en haar kansen op opdrachten voor commercials en fotoshoots vergroten. Ze zag uit naar het programma van de dag én naar het maken van een kwalitatief portfolio om zichzelf mee te presenteren in de castingbranche. Dat Janet tweedejaars was konden we goed merken deze dag. Ze stelde zich als échte professional op en wist het maximale uit de dag te halen. Janet is vanaf vandaag te boeken via ons bureau.

JANET'S ERVARING OVER DE CASTING CONVENTION
"Wat een topdag! Zelfs in de trein naar huis zat ik nog met een glimlach op mijn gezicht. In 1 dag heb ik het gevoel gekregen dat ik "ready" ben voor de casting branche. Alle tips en uitleg waren zo nuttig en voor iedereen weer zo persoonlijk. Zo heb ik geleerd hoe ik me moet voorbereiden op een casting, en kreeg ik veel ‘technische tips’ over hoe ik me het beste kan voorstellen door een korte en bondige pitch. Door dit ter plekke te oefenen werd ik ook zekerder.Ook leerde ik hoe ik nog beter kan poseren voor de camera. Ik kreeg veel tips over poses die goed werken voor de fotografie. Vond het erg fijn om te leren in de praktijk, hoe ik bijvoorbeeld alle buitenfactoren als zon en wind kan gebruiken voor mooie foto’s. Ik had nog wel langer willen doorgaan met de fotoshoot! Bo’s enthousiasme werkte aanstekelijk. Ze creëerde een hele fijne sfeer om te leren en ik kon alles vragen wat ik maar wilde weten. Bo heeft een relaxte open houding, luistert goed naar iedereen en zag precies wat we nodig hadden. Haar stappenplan en werkboek is een fijne houvast."Wil jij ook shinen tijdens castings en opdrachten? Wil jij weten hoe je jezelf optimaal kunt presenteren en profileren in de branche en kun je nog wel wat frisse portfoliofoto’s gebruiken? Zaterdag 19 september 2020 organiseren wij de volgende Casting Convention.
SCHRIJF JE HIER IN en reserveer jouw eigen plekje. Graag tot dan!


#castingconvention #modelling #firstimpression #perfectpitch #portfolioshoot #lifestyleshoot #personalbranding #personaldevelopment #casting #sterkinbeeld @utrecht


<Janet S

© ID|Casting 2021

ID|Casting productions
info@idcasting.nl
Mob +31 (0)6 19198000

Privacystatement
Disclaimer
Algemene voorwaarden