Blog

┬ź Terug naar overzicht

IN THE PICTURE - JEFFREY

13 JULI 2020

Soms krijg je mensen voor de lens waar alles zó natuurlijk gaat! Zo ook met Jeffrey, jong en onervaren maar wat een geweldige beelden hebben we met hem kunnen maken voor zijn portfolio! Nieuwsgierig en leergierig als hij was absorbeerde hij alle tips en bracht ze meteen in de praktijk. Jeffrey is geboren voor dit vak en stond daar als een pro. Vanaf vandaag is Jeffrey te boeken via ons bureau.JEFFREY VERTELT:
"Het was een leerzame dag voor mij. Heb heel veel geleerd over de casting, hoe ik mij het best kan voorbereiden voor een casting, hoe ik me het beste kan voorstellen én hoe belangrijk het is om de focus te houden bij een casting of productie. Van de fotoshoot heb ik ook heel veel geleerd, welke poses je kunt aannemen en welke houding het beste bij je past. Wat ik ook heb meegenomen uit deze dag is dat je moet blijven oefenen en trainen, dat je moet doorzetten, nooit moet opgeven en hard moet (blijven) werken voor om je doelen te behalen! Bo heeft me goed advies gegeven. Ze heeft veel geduld, mocht alles aan haar vragen. Ze gaf alle tijd en energie!"

Wil jij ook shinen tijdens castings en opdrachten? Wil jij weten hoe je jezelf optimaal kunt presenteren en profileren in de branche en kun je nog wel wat frisse portfoliofoto’s gebruiken? Zaterdag 19 september 2020 organiseren wij de volgende Casting Convention.
SCHRIJF JE HIER IN en reserveer jouw eigen plekje. Graag tot dan!#castingconvention #modelling #firstimpression #perfectpitch #portfolioshoot #lifestyleshoot #personalbranding #personaldevelopment #casting #sterkinbeeld @utrecht


<Jeffrey O

© ID|Casting 2021

ID|Casting productions
info@idcasting.nl
Mob +31 (0)6 19198000

Privacystatement
Disclaimer
Algemene voorwaarden