Blog

┬ź Terug naar overzicht

IN THE PICTURE - VALERIE

15 JUNI 2020

Sommige mensen hebben het lef om te gaan voor hun dromen. Valerie is zo'n prachtmens! Ze zei haar baan op als stewardess en vloog nu haar nieuwe leven tegemoet. Eén van de dingen op haar verlanglijstje was de castingbranche in en om zichzelf hier goed op voor te bereiden, volgde ze de Casting Convention.

LEES HIER VALERIE'S ERVARING
"Tijdens de Casting Convention heb ik geleerd hoe leuk het is om helemaal mezelf te zijn! Ik vond de hele workshop leuk en leerzaam, vooral het aan én met mezelf werken, wat in diverse onderdelen terugkwam. Ik vond vooral ook de tips hoe je je kunt ontspannen tijdens een fotoshoot of ter voorbereiding van een Pitch of casting heel waardevol, ook de make-up adviezen. Het werkboek geeft me de mogelijkheid om thuis de dag nog eens even rustig te herbeleven en eventuele notities toe te voegen.

Bo heeft veel ervaring en hierdoor stond ik open om out of my comfort zone te gaan bij bijvoorbeeld de keuze van de kleding. Bij het ontvangen van de foto’s zag ik ook hoe goed dit had uitgepakt. Ik was verrast door bepaalde foto's ben er heel blij mee! Alle inside information was welkom van make-up tot de do's en dont's. Het was ontspannen en toch kwam alles aan bod. "Learn from a Pro" zeg ik altijd :). Praktische tips en tricks krijgen van iemand die al jaren in de branche werkt, daar heb je het meest aan. Ik vind het dan ook fijn als ik kan vertrouwen op de kennis van een expert.

De Casting Convention was voor mij een inspirerende en interactieve investering in mezelf. Alles in een prettige sfeer, in een omgeving met niet teveel mensen, waardoor er veel ruimte is voor je persoonlijke ontwikkeling. De manier van coachen zie ik als grote toevoeging voor mijn stappen in de castingwereld. Van tips & tricks, tot mooie foto's als toevoeging aan je portfolio. De sfeer was respectvol. Ik heb genoten van mijn medecursisten en van de feedback die ik van iedereen mocht ontvangen. Kortom een mooie, leerzame maar zeker ook gezellige dag! Ging met een glimlach naar huis! Dank voor deze leuke inspirerende dag."
#castingconvention #modelling #firstimpression #perfectpitch #portfolioshoot #lifestyleshoot #personalbranding #personaldevelopment #casting @utrecht
 


<Valerie M
IN THE PICTURE - VALERIE

© ID|Casting 2021

ID|Casting productions
info@idcasting.nl
Mob +31 (0)6 19198000

Privacystatement
Disclaimer
Algemene voorwaarden