Referenties

┬ź Terug naar overzicht

Referentie productie beeldbank 'Inloophuis Midden Brabant' te Tilburg

26 MAART 2013

Het Inloophuis Midden Brabant (aan het Wilhelminapark 29 te Tilburg) heeft op 10 november 2012 haar deuren geopend voor mensen met kanker (of diegenen die het hebben gehad) en hun naasten. In dit Inloophuis staat ontmoeten van lotgenoten centraal.

Een mooie eigen huisfolder om het huis op de kaart te zetten is een must. Tot op heden hadden we een huisfolder met stockfoto's, waarin onze identiteit niet tot zijn recht kwam. Wat zou het prachtig zijn wanneer de huisfolder van het Inloophuis beeldmateriaal heeft opgenomen met haar eigen identiteit. We zaten er al een tijd mee te worstelen, het bleek niet eenvoudig. Wat voor soort foto's kies je, welke eisen stel je aan modellen. Hoe pakken we dit aan tot een geslaagde actie?

Alles werd anders toen wij via ons netwerk in contact kwamen met Bo Vrinten en haar bedrijf ID|Casting productions te Oisterwijk. Na een warme kennismaking waarin het inloophuis haar wensen kenbaar maakte, had zij binnen één week een geheel verzorgde fotoshoot georganiseerd voor het Inloophuis. We hoefden niets meer te regelen, zij nam de regie over, regelde geschikte modellen, een visagiste en de verdere noodzakelijke afspraken werden gemaakt. Haar professie werd ons meteen duidelijk.

De fotoshoot verliep dan ook grandioos! In een zeer relaxte sfeer werden foto's genomen. Niets kostte teveel moeite en met name de rust en de gezellige sfeer blijft ons nog lang bij. Er werd hard gewerkt van 's morgens vroeg tot de avond inviel, waarna iedereen tevreden naar huis ging.

Het resultaat is wat we gehoopt hebben. Het Inloophuis beschikt nu over prachtige foto''s waarmee wij de website, huisfolders en nieuwsbrieven kunnen aanvullen. Dit alles werd geheel belangenloos aangeboden door ID|Casting productions en haar modellen.

Bo, Arthur en natuurlijk de modellen Renee, Elles, Marlolijn, Chantal, Rachael, Pauline, Annelies, Sjef, Tineke en Danielle (visagiste), ik wil jullie bedanken voor dit waanzinnig mooie gebaar.

Hartelijke groet,

Mirjam Bogaarts
Inloophuis Midden Brabant
www.inloophuismiddenbrabant.nl

© ID|Casting 2021

ID|Casting productions
info@idcasting.nl
Mob +31 (0)6 19198000

Privacystatement
Disclaimer
Algemene voorwaarden