ADVIESGESPREK

Heb je al langer de wens om binnen de modellen- of castingbranche te werken, maar twijfel je of dit het juiste moment voor je is? Heb je twijfels of je wel geschikt bent voor de branche? Of werk je al wat langer in de branche en vind je het moeilijk om jezelf succesvol te profileren en presenteren en daarmee de kans op leuke castings, audities en opdrachten te optimaliseren? Last van onzekerheid en weerhoudt dit jou in het nemen van de volgende stap? Twijfel niet langer maar kom in actie!! Wij laten je graag zien welke mogelijkheden er voor jou zijn binnen de modellen- en/of castingbranche!

Plan dan geheel vrijblijvend een call in met Casting Professional, Performance Expert, Fotograaf en Trainer Bo Vrinten. Tijdens dit inspirerende gesprek (30min.) kijken we samen naar waar je staat en waar je naartoe wilt. We bespreken jouw ambities, doelstellingen en de mogelijkheden om datgene te bereiken wat je graag zou willen binnen de branche.

Gaat jouw voorkeur uit naar een persoonlijk adviesgesprek? Wil je graag wat meer advies en vind je het fijn om samen een Plan de Campagne uit te werken? Plan dan een Inspiratiesessie, waarin we jou waardevol advies geven over de beste, eerstvolgende stap passend bij jou en jouw (nieuwe) carrière binnen de branche.

Let's make it happen!
 
ADVIESGESPREK

© ID|Casting 2024

ID|Casting productions
info@idcasting.nl
Mob +31 (0)6 19198000

Privacystatement
Disclaimer
Algemene voorwaarden