Blog

┬ź Terug naar overzicht

IN THE PICTURE - JUDITH

03 NOVEMBER 2020

Judith stond al jaren achter de camera door als visagiste ánderen mooi in beeld te brengen. Maar na meerdere keren de vraag te hebben gehad 'Waarom werk je zelf niet als model?" ging het toch wel een beetje kriebelen. Maar waar begin je dan? Hoe profileer en presenteer je jezelf dan in deze branche? Dat maakte dat Judith zich met veel enthousiasme en een gezonde dosis nieuwsgierigheid inschreef voor de CASTING CONVENTION.LEES HIER JUDITH'S ERVARING:

"De Casting Convention was voor mij een mooie en leerzame dag. Het heeft me meer vertrouwen in mezelf gegeven en in wat ik kan. Ik heb geleerd hoe ik een krachtige présence kan neerzetten die zo dicht mogelijk bij mezelf blijft. Het leukste vond ik de Lifestyleshoot en de Pitch. Vooral de 8 stappen voor de Perfect Pitch waren erg verhelderend. Ik weet nu hoe hoe ik mezelf in een paar minuten kan presenteren bij een casting!

De aanwijzigingen tijdens de shoot, en ook Bo’s rustige en prettige manier van uitleg en feedback geven, vond ik erg fijn. Dat maakte dat ik me goed op m'n gemak voelde en eigenlijk niet echt gespannen was, ook niet tijdens de fotoshoot. Ik vond het een goede opbouw van de dag met een duidelijke reader om terug te kunnen lezen. Ik ga aan de slag met alle tips. De foto's zijn prachtig en heel goed te gebruiken. Hier kan ik echt mee aan de slag!"

Judith L (57 jaar)

 


Wil jij ook shinen tijdens castings en opdrachten? Wil jij weten hoe je jezelf optimaal kunt presenteren en profileren in de branche en kun je nog wel wat frisse portfoliofoto’s gebruiken? Zaterdag 28 november 2020 organiseren wij de volgende Casting Convention.
SCHRIJF JE HIER IN en reserveer jouw eigen plekje. Graag tot dan!

#castingconvention #modelling #firstimpression #pitch #perfectpitch #portfolioshoot #lifestyleshoot #branding #personalbranding #personaldevelopment #casting #castingcall #fotografie #photography #fotoshoot #photoshoot #sterkinbeeld @utrecht
 


<Judith L
IN THE PICTURE - JUDITH

© ID|Casting 2021

ID|Casting productions
info@idcasting.nl
Mob +31 (0)6 19198000

Privacystatement
Disclaimer
Algemene voorwaarden