AANMELDEN GEZINNEN

ID|CASTING krijgt ook leuke castingopdrachten binnen voor complete gezinnen voor producties in zowel binnen- als buitenland! Zo werken we voor opdrachtgevers als de Efteling, Promovendum, ANWB, Kampioen, Beemster Kaas, de Hypotheker, Zeeman, Vacansoleil en meer. Lijkt het jullie leuk om in aanmerking te komen voor dit soort opdrachten? Maak dan naast een individueel portfolio, ook een gezinsportfolio aan.

AANMELDEN GEZINSPORTFOLIO
1. Klik eerst op deze link en vul bij 'voornaam' het volgende in:
- GEZIN + de eerste 3 letters van jullie achternaam,
- dan een staand streepje met hierachter KID(S) + geboortejaren van de kinderen (van oud naar jong) met verbindingsstreepje ertussen.
Voorbeeld: GEZIN JAN | KIDS 2002-2004 (geen spaties tussen geboortejaren).
2. Vul bij 'achternaam' het volgende in:
- Plaats eerst een spatie met hierachter jullie volledige achternaam,
- hierna weer een staand streepje met hierachter de voornamen + geboortejaren van alle gezinsleden (te beginnen met vader, moeder, de oudste, tweede, etcetera.
Voorbeeld:  JANSSEN | Frank (1972), Evelien (1970), Puck (2002), Max (2004)
3. Bij de verplichte velden vul je jouw persoonlijke gegevens in. Wij verwijderen de niet benodigde persoonsgegevens later alsnog uit het gezinsportfolio.
4. Bij 'Geslacht' vul je 'Gezin' in.
5. Als laatste upload je 5-8 foto's van jullie als gezin. Neem de beste gezinsfoto als 1e foto. Deze ziet de opdrachtgever namelijk als eerste foto in jullie gezinsportfolio terug.
Voor meer informatie en onze werkwijze kijk je ook even bij de FAQ's.

OOK ALS PARTNERS INTERESSE IN OPDRACHTEN?
Maak dan eerst de individuele portfolio's aan en noteer achter de achternaam 'Partner ... (+ naam van je partner)'. Zo zijn jullie direct gekoppeld voor leuke opdrachten.

JULLIE WONING IN ONZE VOLGENDE PRODUCTIE?
Klik dan hier voor meer informatie over locatieverhuur.

TIP! HOUD PORTFOLIO'S ACTUEEL
Voor een optimale kans op opdrachten is het essentieel dat je alle portfolio's up to date houdt. Dit kan via onze LOGIN-pagina (bewaar hiervoor id-code+wachtwoord). Hiermee maak je de kans op opdrachten maximaal.

We wensen je heel veel succes met de aanmelding(en)! Heeft een opdrachtgever interesse, dan laten we graag van ons horen.

Met creatieve groet,
Team ID|Casting productions
M. +316.19198000
 
AANMELDEN GEZINNEN

© ID|Casting 2024

ID|Casting productions
info@idcasting.nl
Mob +31 (0)6 19198000

Privacystatement
Disclaimer
Algemene voorwaarden