REVIEWS TALENTEN

HOOGST PERSOONLIJK
"Wat een prettige samenwerking tijdens de shoot via ID|Casting. Goed geïnformeerd, goede verzorging, top crew en hoogst persoonlijk."
Sterke punten: Duidelijke afspraken op voorhand vastgelegd.
Jamie B (41 jaar)

TOPKLUS
"Ik vond het echt een topklus! Het verliep allemaal soepel. De klant, producent en fotograaf waren erg tevreden en het waren ook hele chille mensen om mee samen te werken! Zat met een smile weer in de auto naar Nijmegen :)."
Karim S (24 jaar)

FIJN OM TE WETEN DAT ER AAN JE GEDACHT WORDT
"Regelmatig zien we leuke oproepen voorbij komen bij ID|Casting en worden we ook benaderd voor leuke oproepen. Het is fijn om te weten dat er aan je gedacht wordt en dat er een goede inschatting gemaakt wordt van wat bij de klant en opdracht past. Afgelopen week zijn we met het hele gezin op pad geweest voor een videoshoot. De opdracht was ook echt zoals het ons uitgelegd was en voor ons was het natuurlijk extra leuk, omdat wij met zijn vieren zo veel leuke dingen mee mogen maken. Ik vind de communicatie van ID|Casting echt top. Geen vage beloftes of dat je na de voorstelronde ineens niks meer hoort. Wel zo fijn om te weten dat als je het niet geworden bent, je die dag andere dingen kunt gaan doen."
Mi-choe / gezin EMA

DIT IS HOE HET GOED VOELT!
"Vanaf het allereerste contact met Bo Vrinten tot de afhandeling van de vergoeding voelt het goed. Je doet er toe bij ID-Casting en dat puur en alleen door een stukje persoonlijke benadering en kwaliteit leveren. TOP! Hier kunnen veel bureaus een voorbeeld aan nemen."
Guido L (47 jaar)

SUPERFIJNE SAMENWERKING!
"Onlangs heb ik mijn tweede klus gedaan voor ID|Casting. Het is een erg fijn bureau om voor te werken. Ze zijn professioneel, vriendelijk en zeer vakbekwaam. De communicatie met Bo verliep ook dit keer soepel en helder. Ik kijk nu al uit naar mijn volgende opdracht."
Wolter H (37 jaar)

TOT IN DE PUNTJES GEREGELD
"Via ID|Casting meegewerkt aan de productie voor Bidfood. Na een duidelijke opdrachtbeschrijving vanuit ID werd ik ontvangen door een creatief, enthousiast en professioneel productieteam. Styling, kleding en catering was allemaal aanwezig. Tijdens de shoot werd hard gewerkt met een prettige, open sfeer en zelfs ruimte voor eigen inbreng. Zowel voor als na de shoot nam ID contact op en toonde interesse, dit was een erg plezierige ervaring! Al met al een leuke dag gehad die tot in de puntjes was geregeld."
Anna VDM (29 jaar)

ZEER TEVREDEN
"Ongeveer een maand geleden heb ik mijn eerste opdracht gedaan voor ID- Casting en ik ben daar zeer tevreden over. De opdracht was erg leuk, mede door de vriendelijkheid en professionele begeleiding van Bo Vrinden. Ik kijk uit naar een volgende leuke opdracht! Vriendelijkheid en persoonlijke begeleiding, zowel aan de telefoon als op de locatie."
Anne (72 jaar)

FIJNE SAMENWERKING
"Al aan de telefoon waren ze zeer sympathiek. Alles verder uitstekend geregeld. Ik kijk dan ook uit naar een volgende leuke opdracht. Bedankt!"
Sterke punten: sympathiek, duidelijk, hulpvaardig
Ada V (61 jaar)

SYMPATHIEK, DUIDELIJK, HULPVAARDIG TOPBUREAU!
"ID|Casting is een heel prettig en professioneel bureau, onder de kundige leiding van Bo Vrinten. Zij heeft veel inzicht over welk model een perfect persoon zou zijn voor een opdracht."
Guus B (31 jaar)

FIJN BUREAU
"Fijn bureau om mee samen te werken: heldere communicatie, niet te formeel, what you see is what you get!"
Sterke punten: Heldere communicatie en transparante werkwijze.
Ruben B (33 jaar)

FIJNE BETROUWBARE PARTIJ MET MOOIE OPDRACHTEN
"Zowel ik als mijn vrouw hebben inmiddels regelmatig voor ID Casting mogen werken, ook met onze kinderen. De correcte, snelle manier van communiceren en de afwisselende en leuke opdrachten zijn de reden dat we met veel plezier voor Bo en haar collega's werken."
Sterke punten: Communicatie, Betrouwbaar, Leuke projecten
Ferry G (36 jaar)

GEWELDIG BUREAU
"Dit bureau kan ik iedereen aanbevelen. Ze zijn erg vriendelijk en zeer professioneel, attent en ontzettend bekwaam. Fijn om voor te werken."
Sterke punten: bekwaam, professioneel, vriendelijk
Liesbeth (59 jaar)

HEUZE AANRADER
"Je voelt je al snel gewaardeerd en op je gemak bij de benadering van dit castingburo. De communicatie is duidelijk en vriendelijk en dat geeft direct een vertrouwd gevoel en zorgt voor nog meer enthousiasme."
Sterke punten: Professioneel & betrokken, bereikbaarheid buiten normale werktijden is hoog, de website is gebruiksvriendelijk met een grote variatie aan potentiële opdrachtgevers, prettige onderlinge verhouding.
Angela (40 jaar)

ALLES GOED VERZORGD
"Fijne en uitdagende draaidag gehad voor een grote keukenleverancier met ID|Casting. Profi crew, gezellige collega's en alles goed verzorgd op de set. Verder tijdige duidelijkheid over het script en callsheet, waardoor ik mij op de opnamedag helemaal kon focussen op mijn rol. Op naar een volgende opdracht!"
Nicole E (34 jaar)

MIJN EERSTE SAMENWERKING MET ID|CASTING
is zeer vlot verlopen! Duidelijke communicatie vind ik erg belangrijk en Bo is er een krak in. De cast en crew ging professioneel en warm met elkaar om, er werd goed voor ons gezorgd en de betaling gebeurde tijdig. Ik hoop nogmaals voor ID|Casting te mogen werken. Ik kijk er alvast naar uit!
Sterke punten: Communicatie, Organisatie, Opvolging
Kelly (38 jaar)

EEN BIJZONDERE OPDRACHT

"Tijdens de warmste dagen dit jaar (1 juni 2017) hadden we een bijzondere opdracht voor drie korte filmpjes. Vanaf de eerste uitnodiging, tot de casting en verdere communicatie rond opdracht/boeking verliep alles smooth en met elegante flow. Vooral de hartelijke toon en menselijke benadering in de aanloop van ID|Casting zorgen uiteindelijk voor de juiste voorbereiding en professionele houding tijdens de draaidagen. Dank voor de super fijne samenwerking!!!"
Anne-Marie (46 jaar)

TOP SAMENWERKING
"Op woensdag 10 mei hadden we een hilarische shoot met 8 dreumessen in het kinderdagverblijf bij ons aan huis. Het was een gezellige drukte en uiteraard deden de kleintjes alles behalve stilzitten. Nu wachten op het resultaat maar we hebben er alle vertrouwen in dat er een prachtfoto bij zit. De organisatie achter de schermen door ID|Casting liep soepel en vlot! Heel prettig."
Sterke punten: snel antwoord op je vragen via mail of telefoon, duidelijke mail, gezellige persoonlijke benadering.
Wendy en Lore (1 jaar)

ID|CASTING - TOPBUREAU!
"Opdrachten via ID|Casting altijd leuk en zeer goed geregeld, mét een persoonlijke aanpak. Communicatie verloopt goed en snel, afhandeling na een opdracht ook. Een echte aanrader dus! Op naar een volgende klus!"
Sterke punten: Grote plus is de persoonlijke aanpak, communicatief sterk en snel, afspraken zijn duidelijk en worden goed nagekomen, follow up ook leuk en goed geregeld, fijne site, ook om foto's zelf bij te houden.
Bart (51 jaar)

PERSOONLIJKE & PROFESSIONELE SAMENWERKING
"Via ID|Casting een oproep voor een leuke opdracht gekregen en vrij snel na het aanmelden voor de opdracht, een leuke, persoonlijke mail gekregen dat mijn aanmelding was ontvangen. Nadat ik geboekt was nog een paar keer op en neer gemaild om vragen te stellen en deze werden altijd heel snel en professioneel beantwoord. Het was een prettige, persoonlijke én professionele samenwerking."
Sterke punten: Persoonlijke benadering, snelle en duidelijke communicatie en professionele werkhouding.
Christine (27 jaar)

AANRADER!
"Prettig persoonlijk contact, heldere transparante communicatie en goede aandacht voor de briefing."
Stijn (47 jaar)

PRIMA ORGANISATIE
"Mijn eerste opdracht voor ID|Casting leverde een zeer positieve ervaring op. Communicatie was duidelijk en snel. De opdrachtgever (NGO) was ook heel goed. Kortom, voor dit castingbureau wil ik graag vaker werken."
Sterke punten: snelle communicatie via e-mail, nette opdrachtgever, prima vergoeding, verzorgde, ontspannen opnamedag.
Pierre (67 jaar)

GEWELDIGE SAMENWERKING
"Onlangs een hele toffe klus voor Boels gehad! Ik kan niet anders zeggen dat ik de samenwerking met dit fijne bureau als een warm bad heb ervaren!"
Sterke punten: Samenwerking en professionele werksfeer. Snelle reacties en duidelijke afspraken!
Ronald (39 jaar)

GOED GEREGELD!
"ID Casting krijgt leuke en diverse aanvragen binnen. Vanaf het moment van optie t/m de shoot, verloopt de communicatie goed en duidelijk. Alles erg prettig geregeld. Het bureau toont bovendien haar betrokkenheid; blijft immers mensenwerk :)!"
Sterke punten: Duidelijke en uitgebreide communicatie.
Marjon (41 jaar)

FIJNE SAMENWERKING
"Met veel plezier gewerkt voor ID Casting! Je wordt goed op de hoogte gehouden van alle info en zeer prettig bel en mailcontact. Duidelijke briefings en leuke klussen! Ik kijk uit naar meer samenwerkingen in de toekomst."
Sterke punten: prettig bel- en mailcontact, vriendelijk, duidelijke briefings, leuke klussen.
Maayke (25 jaar)

ERG FIJN EN DUIDELIJK
"Novan van bijna 1 is geboekt voor een bedrijfs promotie filmpje. De communicatie met ID|casting ging vlekkeloos en erg snel en duidelijk! Wij hebben genoten van onze opdracht en de eerste samenwerking! We hopen dat er nog vele mogen komen en kijken hier dan ook erg naar uit!"
Sterke punten: Duidelijk, snel antwoord.
Novan (1 jaar) en moeder Joyce

PRETTIG, MEEDENKEND & LEUKE OPDRACHT
"Lucas & Esmee (2 jaar) zijn via ID casting geboekt voor een leuke opdracht. Zij hebben tijdens de opdracht genoten en voorafgaand aan de opdracht was er prima communicatie, werd er meegedacht en was duidelijk wat er van een ieder verwacht werd. Op naar nog meer leuke opdrachten in de toekomst!"
Sterke punten: Duidelijke communicatie, goed bereikbaar, vriendelijk & betrokken, prettige site voor updates.
Lucas & Esmee (2 jaar) en moeder Priscilla

GOEDE, VLOTTE SAMENWERKING
"Duidelijke afspraken, vlot verloop van het proces, prima! Betrokkenheid bij de opdracht geeft een prettig gevoel."
Sterke punten: Betrokkenheid, duidelijk in afspraken, goed geregeld op de locatie.
Petra (37 jaar)

WEER LEUKE OPDRACHT
"Regelmatig leuke opdrachten voor onze honden via ID|Casting. Betrokken en enthousiast bureau. Dus prettig samenwerken!"
Sterke punten: Persoonlijk en betrokken.
Betty & baasje Eelco

KLASSE
ID|Casting is een ontzettend leuk en persoonlijk betrokken castingbureau. Ze behandelen je niet als een nummer en informeren je goed voordat je op de set verschijnt. Ook de crew van de ABN AMRO commercial waren heel erg vriendelijk. Goede service ID|Casting, KLASSE!
Abbygail (29 jaar)

BOSCH SHOOT
Prettige shoot voor BOSCH beveiligingssysteem gedaan via ID|Casting. Weer erg vlot en soepel samengewerkt met ze.
Ben (51 jaar)

LEUKE OPDRACHT
"Vandaag een erg leuke opdracht mogen uitvoeren als gezin voor de Efteling via ID-casting. Leuke groep mensen om mee te werken en alles was super snel en soepel geregeld. Heerlijk werken op deze manier."
Ferry (33 jaar)

SUPER GOED GEREGELD!
"Jesse heeft een enorm leuke dag bij jullie gehad. Alles was prima geregeld en we werden erg goed op de hoogte gehouden. Hij zou graag nog een keer met zo'n leuke opdracht meedoen!"
Sterke punten: Goed georganiseerd, Goede communicatie, Leuke opdracht, Aardige mensen
Jesse (10 jaar)

VEEL OPDRACHTEN
"Al vele mooie opdrachten voor ID|Casting mogen doen! Een heel fijn bureau om mee te werken, vooral dankzij de altijd enthousiaste eigenaresse Bo, en haar duidelijke en snelle handelen. Dat werkt voor mij ook prettig."
Laurien (31 jaar)

TOP BUREAU!
"ID|Casting is een leuk en fijn bureau om mee samen te werken: heldere communicatie, hands-on en erg professioneel. Hun persoonlijke benadering en efficiënte manier van werken is een ideale combinatie voor een bureau, waarbij je het gevoel krijgt dat je waardevol bent en geen nummer."
Sterke punten: Heldere communicatie, persoonlijk, efficiënte manier van werken.
Michael (31 jaar)

PROFESSIONEEL
"De communicatie vond ik top! Tijdens de shoot vlot en professioneel kunnen werken! Mensen op de set waren prettig in contact en er werd ook gelachen! Fijne ontspannen sfeer!"
Sterke punten: goede communicatie, vlot mailcontact, duidelijkheid over de opdracht
Jet K (29 jaar)

FIJNE SAMENWERKING!

"Onlangs heb ik een hele leuke opdracht voor ID|Casting mogen doen. Top boeking, leuke klant en hele fijne communicatie met het bureau! Op naar meer mooie samenwerkingen!"
Dian B (25 jaar)

TOPBUREAU!
"Ik heb afgelopen zomer voor het eerst voor ID|Casting gewerkt en ben er behoorlijk over te spreken! De communicatie verliep goed doordat de boeker zeer vriendelijk en begripvol was, alle informatie was zeer duidelijk en alles ging in overleg. En als kers op de taart had ik ook nog binnen een maand mijn modellenfee, iets waar ik doorgaans 3 - 4 maanden bij andere bureaus op moet wachten. Klasse"
Sterke punten: snelle communicatie, duidelijkheid, snelle betaling
Anouk (22 jaar)

GEWELDIGE SHOOT
"Via ID|Casting geweldige shoot gehad van 2 dagen in Belgie. Uitstekend geregeld en een fantastische shoot voor uitstekende verdiensten."
Sterke punten: goed geboekt en begeleid, en goede gage bedongen, GOED BUREAU
Robert S (55 jaar)

GOED BUREAU
"Ik heb nog geen opdracht mogen doen voor dit bureau, maar de correspondentie is super. Ze zijn altijd aardig en eerlijk."
Sterke punten: Aardig, eerlijk en persoonlijk
Irene R (21 jaar)

VOORLICHTINGSFILM VOOR ARTSEN

"Van ID|Casting heb ik een goede opdracht gekregen die zeer snel en professioneel begeleid werd. Communicatie met Bo ging direct en zeer snel. Informatie was correct en to the point. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik heel tevreden was, het ook voor mij leerzaam was met een zeer vriendelijke crew met een goede huisarts die duidelijk was in zijn diagnose. Betaling had de gebruikelijke termijn en hoefde daar niet om te zeuren. Nogmaals dank Bo, en... ik wil graag weer iets voor je doen."
Sterke punten: begeleiding
Andre B (69 jaar)

SUPER!
"Onze dochters staan nog niet zo lang ingeschreven bij ID|Casting, maar de oudste heeft al 2 opdrachten gehad. Beide keren super goed geregeld en verlopen! Snel antwoord terug op vragen, en persoonlijk contact! ontzettend fijn bureau!"
Sterke punten: persoonlijk contact, goed geregeld en duidelijk bij opdrachten
Jolanda (moeder van Luna en Fay)

LEUK BUREAU OM MEE SAMEN TE WERKEN
"Van bij het eerste contact voor een opdracht weet je waarover het gaat. De communicatie verloopt heel snel en duidelijk. Echt een plezier om met deze mensen samen te werken.
Waren alle bureaus maar zoals ID|Casting."
Sterke punten: snelle communicatie, heel duidelijk in de afspraken, toffe mensen,....
Bjorn (34 jaar)

PRETTIGE COMMUNICATIE
"Goede en prettige communicatie voor en na de opdracht. Snelle afhandeling van (financiele) zaken en interesse jegens o.g."
Sterke punten: Duidelijk en snel
Ben de W (48 jaar)

WEERAL EEN LEUKE OPDRACHT
"Ik wil even mijn ervaring delen over mij 2de opdracht voor ID|Casting. Het was een fotoshoot voor Groenrijk. De booking verliep zeer vlot en ik heb alle informatie in details op voorhand ontvangen van het bureau. Ze hebben mij ook laten weten dat het een zeer leuke team ging zijn en het was inderdaad zo! We hebben ons zeer goed geamuseerd tijden de shoot en de resultaat ziet er mooi uit! Mijn vergoeding heb ik ondertussen ook al ontvangen :-) Nog eens bedankt ID|Casting!"
Sterke punten: Goede communicatie, Aangename opdrachten, Transparantie ivm de werkwijze en betalingen
Laura M (29 jaar)

LEUK BETROUWBAAR BUREAU
"Heb via ID|Casting een leuke shoot gedaan voor Dubbelfriss. Goede communicatie en netjes op tijd betaald. Aanrader dus!"
Sterke punten: Goede communicatie
Lisanne (18 jaar)

LEUKE FOTOSHOOT GEHAD
"We hebben een erg leuke fotoshoot gehad in Frejus in Frankrijk. Alles perfect geregeld door ID|Casting! Goede communicatie. Super leuke opdracht met het gezin. Mocht er nog eens zoiets voorbij komen, horen wij het graag."
Sterke punten: Professioneel, Goede communicatie, Vriendelijkheid
Joyce (44 jaar)

FIJNE SAMENWERKING - GOEDE COMMUNICATIE
"Ik sta al een tijdje bij ID|Casting ingeschreven en heb onlangs mijn eerste commerciele fotoshoot voor hen gedaan. Vanaf de eerste mails waren ze eerlijk en duidelijk. Alles was goed geregeld en alle vragen waren snel beantwoord. De opdrachtgever en de fotograaf waren allemaal zeer vriendelijk en waren ook van hoge mening over het bureau. Mijn profiel op de website is ook altijd up to date met varieteit aan foto's, je ziet dat het mensen zijn die goede kennis hebben van hun branche. Ik hoop er in de toekomst meer te mogen werken met deze bureau!"
Sterke punten: duidelijke communicatie, professionaliteit, menselijkheid, eerlijkheid
Laura M (29 jaar)

VERRASSEND EN SNEL
"Via ID|Casting geboekt om met het hele gezin richting Frankrijk te gaan. Dat vraagt nogal wat organisatievermogen. Van ons als gezin, maar ook van het bureau als tussenpersoon! Verrast waren we toen we werden gebeld en bleek dat we al ver in de procedure zaten. Toen bleek dat we als gezin ons deze hele week vrij konden maken hoopten we natuurlijk ook heel erg dat de boeking door zou gaan. Pas toen alles helemaal rond was en de tickets al waren geboekt kregen we het doorslaggevende nieuws dat we van eerste optie naar boeking waren gegaan!! Geweldig nieuws. Communicatie helemaal perfect. Wij hebben er zin in!!
Sterke punten: Snel handelen, Goede bereikbaarheid. Duidelijke communicatie, Vriendelijk!
Kim (38 jaar)

PRETTIG SAMENWERKEN
"Een eerste ervaring met ID|Casting is me goed bevallen. Goede werksfeer en vriendelijke coaching. Professionele aanpak en een geduldige houding van de fotograaf heeft zich vertaald in een mooie en sfeervolle fotoreportage. Ik heb het fijn gevonden hieraan te mogen meewerken."
Sterke punten: Door een goede en warme werksfeer is de samenwerking met de fotograaf en andere modellen tot een plezierige klus geworden.
Annelies (61 jaar)

TOP BUREAU
"Met regelmaat een opdracht gedaan voor ID|Casting,geweldige mensen."
Sterke punten: Op alle punten sterk ,niets op aan te merken.
Tineke (57 jaar)

WAT EEN KLASSE
"Mijn tweede opdracht voor ID|Casting was wederom een ware ervaring. Leuke mensen om me heen die me meteen op mijn gemak stelde. Alles was op en top voorbereid en liep op rolletjes... Een ware belevenis !!!"
Sterke punten: Snel, Open, Eerlijk, Duidelijk, Menselijk
M. van de Ber (42 jaar)

SIGMA COATINGS
"Leuke shoot en mensen, betrouwbaar buro, voor herhaling vatbaar 10+."
Rob G

SUPER LEUKE 1E OPDRACHT
"Onlangs mijn eerste opdracht bij ID|Casting gehad en dit was een super leuke ervaring. Alles was op tijd en duidelijk geregeld en ik wist precies wat er van me verwacht werd, waar ik moest zijn, hoe laat. Daarnaast waren het ook nog eens hele leuke mensen waar ik mee mocht werken, zeker een aanrader! Ik verheug me nu al op een volgende samenwerking!"
Sterke punten: duidelijk, goed geregeld, goede samenwerking, goede sfeer met leuke mensen, altijd snel antwoord op mail
Lisa T.

FIJN BUREAU, PERSOONLIJK EN BETROUWBAAR
Met regelmaat voor ID|Casting gewerkt. Erg fijn bureau, persoonlijk, goed te bereiken via mail/telefoon, betrouwbaar én prettig in de omgang. Hier werk ik graag voor!
Udo K

OM EEN VOORBEELD AAN TE NEMEN
"Mijn dochter heeft onlangs een fotoshoot gedaan via ID|Casting. Ze stond er al een poosje ingeschreven. Het contact is al die tijd prima geweest, vriendelijk, enthousiaste reacties na het sturen van een update, bezorgde mij een ontzettend prettig gevoel. Ik ken meerdere bureaus die hier een voorbeeld aan kunnen nemen. Ook de communicatie over de opdracht verliep voorspoedig, duidelijke informatie. Wij hadden het geluk Bo te ontmoeten tijdens de shoot, erg leuk om kennis met haar te maken."
Sterke punten: Communicatie, in alle vormen, Duidelijk, Persoonlijk contact, Enthousiast, Geen loze beloftes.
Maaike van D. (33 jaar)

HELE GOEDE ERVARING MET ID|CASTING
"Laatst een opdracht gedaan voor ID|Casting. Ik ben erg tevreden. Ik werk al bijna 15 jaar in deze branche en heb al voor heel wat bureau's gewerkt. Niet altijd was de ervaring daarmee goed. Een veel voorkomend probleem is dat bureau's te laat of helemaal niet betalen, een te lage vergoeding doorberekenen voor de opdracht en niet duidelijk zijn in hun communicatie.
Maar ID|Casting is goed, kan ik iedereen aanraden! Voor dit bureau wil ik wel vaker werken!!
Sterke punten: goede dagfee, duidelijke informatie over de opdracht, snel antwoord op mail, snelle betaling."
Olga A (36 jaar)

SUPERLEUKE OPDRACHT
"Onlangs heb ik mijn eerste fotoshoot voor ID|Castings gedaan. Het contact met Bo Vrinten  is heel prettig en persoonlijk. De opdracht was ook super! Wat ik fijn vond is dat ik van Bo na de opdracht direct (positieve) feedback kreeg over hoe de opdrachtgever het had ervaren. Op naar de volgende opdracht! :-)"
Sterke punten: Persoonlijke een vriendelijke benadering, Snel antwoord op email, Leuke opdrachten
Alice (32 jaar)

FIJN BUREAU!
"Inmiddels twee leuke opdrachten voor Bo (ID|Casting gedaan) en kan alleen maar positief zijn: goed geregeld, persoonlijk, netjes met betalen. Aanrader!"
Alex (29 jaar)

LEUK!
"Tamelijk onverwacht kwam ik bij ID|Casting terecht voor een fotoshoot voor de paasfolder van Groenrijk. Ik moest me nog wel even inschrijven, maar verder verliep alles op rolletjes. Duidelijk contact met Bo gehad over de opdracht en het team waar ik uiteindelijk mee werkte was echt top. Ik zie uit naar een vervolg!"
Sterke punten: Kleinschalig, dus persoonlijk, maar groots in opdrachten. Leuke opdrachtgevers, geen loze beloftes.
Jessica G (37 jaar)

TOPPIE!
"Wij hebben al verschillende opdrachten gehad via Bo (ID|Casting). Ze heeft zelfs een geweldig B&B voor ons geregeld toen we de volgende dag vroeg op het vliegveld moesten zijn. Altijd duidelijk, snel en accuraat. 2x Gehad dat ze vroeg of ze ons voor mocht leggen bij de klant en beide xen zijn we uitgekozen. Ze weet dus goed wat de klant zoekt!"
Sterke punten: Vriendelijk, Duidelijk, Stipt, Snel, Geïnteresseerd, Weet wat de klant zoekt!
Mariska (37 jaar)

GOED BUREAU
"Een fijn bureau om mee samen te werken en voor te werken."
Sterke punten: Een bureau wat ook alles goed voor elkaar heeft! Lijnen zijn kort helder en duidelijk. Alles is goed geregeld! En daar hou ik van! Super geregeld.
Wietske

EEN FIJN BUREAU
"Via ID|Casting heb ik een opdracht gekregen voor een fotoshoot. Het contact met medewerkster Bo was erg vriendelijk. Ze heeft alle informatie ruim op tijd gemaild. De informatie was compleet en duidelijk. Ik heb ook feedback gekregen over de opdracht, dit was zeer prettig. Kortom; een fijn bureau."
Sterke punten: goede communicatie, geeft feedback, zend informatie op tijd, informatie is compleet
Catherine (38 jaar)

WAAR AMBITIE EN CREATIVITEIT CENTRAAL STAAN
"ID|Casting heeft een pro-actieve en servicegerichte aanpak, waardoor zij zich weten te onderscheiden van de concurrentie. Voor ID|Casting een fotoshoot gedaan. De samenwerking is prettig verlopen, ik heb de juiste informatie volledig en op tijd ontvangen. Bovendien heb ik mijn beeldmateriaal opgestuurd gekregen met een persoonlijke opmerking van de Casting Director."
Sterke punten: Servicegericht, Mensgericht
Selda A (25 jaar)

FIJN BUREAU OM MEE SAMEN TE WERKEN
"Leuke klussen, leuke mensen, en vooral steengoed in hun communicatie! Want helaas vervelend maar waar: veel bureaus zijn tegenwoordig zo slecht met communiceren. Heb voor ID|Casting nu al een paar keer mogen werken en steeds weer verliep alles vlekkeloos en was alles duidelijk. Kortom: een fijn bureau om mee samen te werken!"
Sterke punten: Sterk in hun communicatie, Persoonlijke aandacht, Duidelijk
Laurien (27 jaar)

ERG PRETTIG EN PROFESSIONEEL MODELLENBUREAU
"Inmiddels hele leuke shoot voor ID|Casting gedaan. Professionels die weten waar het om draait, duidelijke en snelle informatie....prettige en warme benadering. Fijne mensen om mee samen te werken!"
Sterke punten: duidelijke communicatie, hele vriendelijke medewerkers, snel antwoord bij vragen, professioneel en attent
Hilly (56 jaar)

BUREAU MET EEN HART VAN GOUD
"Mijn ervaring met ID|Casting:
* bureau met een hart van goud
* altijd vriendelijk
* professioneel maar wel informeel
* zou elke dag met ze samen kunnen werken."
Sterke punten: je word behandeld als mens en niet als product.
Renee (29 jaar)

EEN ERG GOED MODELLENBUREAU
"Ik heb als model al meerdere malen voor ID|Casting mogen werken met alleen maar goede ervaringen. Vreselijk lieve mensen die het bureau runnen en zeer behulpzaam. Zelfs op de shoot kwam men polshoogte nemen of alles naar behoren verliep. Zelfs de financiële afwikkeling verliep op rolletjes, iets waar andere modellenbureaus een voorbeeld aan mogen nemen!"
Sterke punten: Goede duidelijke communicatie, goede financiële afwikkeling, zeer vriendelijke en professionele benadering van model en klant.
Guido B (51 jaar)

PROFESSIONEEL MET PERSOONLIJKE AANPAK
"Dit is pas een fijn modellenbureau!
- Professioneel
- Afspraak is afspraak
- Warme persoonlijke benadering (je bent geen nummer of rekwisiet).
Ook de financiële afwikkeling verliep snel en correct. Aan ID|Casting zouden veel andere bureaus een voorbeeld kunnen nemen."
Sterke punten: professioneel, snel, persoonlijk
Moeder Jonas
REVIEWS TALENTEN

© ID|Casting 2024

ID|Casting productions
info@idcasting.nl
Mob +31 (0)6 19198000

Privacystatement
Disclaimer
Algemene voorwaarden