PORTFOLIOSHOOTS

Een optimale presentatie begint met een kwalitatief en professioneel portfolio! Jezelf onderscheiden is essentieel in de modellen- en castingbranche waarin het aanbod van (nieuw) talent dagelijks groeit.

ID|Casting weet waar de opdrachtgevers (reclame- en filmbranche, TV, magazines, fotografen) op selecteren. Het zit 'm bij een portfolio/presentatie vaak 'in de kleine dingen'. Wij gaan op zoek naar die 'sparkle'. We geven je tijdens de portfolioshoot alle mogelijke tips & trics uit het castingvak zodat jij het beste uit jezelf kunt halen. Ook geven we je tips hoe je je verder kunt ontwikkelen thuis, voor de spiegel. Wat zijn je pluspunten en waar kun je meer aandacht aan besteden?! Een leerzame ervaring, verzorgd door Casting Professional en Model Photographer Bo Vrinten, vanuit onze locatie in Utrecht.

TARIEVEN


Bij het verzetten van de shoot of annulering geldt het volgende:
< 12 uur voor aanvang verzetten, 20% van het boekingsbedrag
< 48 uur voor aanvang annuleren, 50% van het boekingsbedrag
< 24 uur voor aanvang annuleren, gehele boekingsbedrag.
 


ENKELE ERVARINGEN

"Een portfolio is een uithangbord van jezelf als model. De meerwaarde van een goed portfolio wil ik dan ook niet onderschatten. Bo Vrinten weet dat als geen ander. Zij heeft mij advies & tips gegeven hoe ik mezelf als model kan presenteren. En het resultaat mag er zijn! Ik ben erg tevreden, laat de opdrachten maar komen :-) ."
Heera D (39 jaar)

“Een fantastische fotoshoot door Bo. Voor en tijdens de shoot gaf Bo heel bruikbare tips voor de styling, make up. De foto’s zijn erg mooi geworden en een afspiegeling van wat je wilt laten zien, hoe je echt bent. Ze weet je volledig op je gemak te stellen en zorgt ervoor dat je persoonlijkheid echt naar voren komt in de diverse foto’s. Zeer fijne ervaring en erg blij met het resultaat!”
Cécile (41 jaar)

"Om te beginnen wil ik je ontzettend bedanken voor de geweldige middag, sfeer, foto’s en coaching. Ik ben helemaal blij hoe het ging. Jij bent echt een topper! Naast de fijne ontvangst, mooie visagie en stylingadvies, de leuke locaties en tips over poses waar ik aan kan werken en waar ik op moet letten, info over de branche en hoe ik het beste aan opdrachten kan komen, heb ik een onvergetelijke, fijne, gewoon fantastische dag gehad. Ik wil je hiervoor echt bedanken. Juist omdat ik nogal kritisch naar mezelf toe ben, heeft deze shoot voor mij heel veel betekend. Ik was bang om gespannen of gemaakt voor de camera te staan, maar die onzekerheid en angst waren ver te zoeken. Ook al ging het niet altijd perfect, jij hebt een engelengeduld om het, keer op keer, weer over te doen. Ik weet niet hoe je het doet, maar in ieder geval goed en dat is op z’n zachts gezegd. Jij bent een natuurtalent om als fotograaf mensen op hun gemak te stellen, eerlijk, met oprechte complimenten. Jouw professionaliteit voelt niet zakelijk maar menselijk. Of ik het nu goed deed of niet, het maakte me niet uit want ik voelde me gewoon goed, en dat is voor mij heel veel waard! Als ík zo kan doen voor de camera, dan kan iedereen het. Je bent echt een fantastische coach!!! Het leek wel een vakantiedag!!!"
Karin D.

"Bo is bijzonder creatief. Door haar humor en oprechtheid weet ze de juiste sfeer te brengen, en was de fotoshoot zeer ontspannen. Ze weet haar vak goed te verstaan. Dit in combi met haar persoonlijkheid maakte mij zeer tevreden. Bedankt voor deze dag, groetjes."
Annie W (32 jaar)

"Bo Vrinten heeft mij veel informatie gegeven wat te verwachten wanneer je je dochter inschrijft bij een castingbureau. Ze stelde Peppe tijdens de portfolioshoot erg op haar gemak. Ze heeft uitgebreid de tijd genomen voor ons, dezelfde avond ontvingen we al de foto's. Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat."
Mariëlle, moeder van Peppe (2,5 jaar)

"Wat een bijzondere dag. Zo nerveus als ik begon, zo vrolijk en ontspannen ben ik geëindigd. Bo laat je jezelf zien op een manier die je niet verwacht. Ontspannen en naturel. Deze dag was echt een cadeautje voor mezelf."
Marianne B.

"Een tijdje geleden mijn eerste ervaring met het maken van professionele foto’s gehad met Bo van ID|Casting. Na lang twijfelen of ik het wilde doen, mezelf toch maar aangemeld voor een shoot en het is lang geleden dat ik zó zenuwachtig voor iets was. Maar direct na aankomst bij de shoot werd ik op mijn gemak gesteld en de rest van de shoot ging heel ontspannen. Ik ben super blij met het eindresultaat en het is zeker voor herhaling vatbaar!"
Arnando B (22 jaar)

"Ik voelde me meteen op mijn gemak bij Bo door de prettige sfeer. Ze heeft me verteld wat een castingbureau doet en hoe de branche werkt. Tijdens de shoot heeft Bo mij allerlei tips en complimenten gegeven waardoor ik veel positieve energie kreeg. Ze vertelde me volledig mijzelf te zijn. Ik heb veel dingen geleerd die ik mee kan nemen, waardoor ik kan groeien qua persoon en in het vak zelf. De volgende dag heb ik de foto's ontvangen, erg mooi geworden."
Candace S (17 jaar)

“Al geruime tijd wilde ik graag een portfolioshoot laten maken. Maar hoe vind je een professionele fotograaf? Uiteindelijk kwam ik op de website van ID|Casting terecht. Afgelopen dinsdag had ik een fotoshoot. De ontvangst was erg prettig. Fotografe Bo weet je snel op je gemak te stellen. Na de visagie een uiterst professionele shoot. Veel tips en adviezen gekregen. Inmiddels heb ik de foto’s ontvangen en het eindresultaat is verbluffend. Ik ben nog steeds sprakeloos, zulke mooie foto’s zitten erbij! Dank je wel Bo & ID|Casting, ik vond het een enorm leuke ervaring.”
Tanja (47 jaar)

"Een super ervaring met ID casting , voelde me meteen op mijn gemak bij Bo. Wat voor mij het meest bijzonder was is dat ze het mooie van mij naar boven wilde halen. En daarmee bedoel ik de échte ik die ik nu mocht laten zien, niet de dame achter het maskertje van make up jurkjes en hoge hakken. Ze heeft me echt laten zien en laten merken dat die goed genoeg is. Voor mij was het meer dan een middagje shooten. Een hele fijne ervaring met een bijzondere dame die verstand van zaken heeft."
Lindsey (30 jaar)

"Een week geleden heb ik een shoot gedaan bij ID|Casting. Ik ben enorm tevreden. Het was een onvergetelijke dag met een geweldig resultaat! Onze Coach heeft uitgebreide informatie gegeven voordat we aan de slag gingen met visagie en styling. Daarna heeft ze veel foto's gemaakt en heeft ze tijdens het fotograferen veel tips gegeven. Echt geweldig. En dat was terug te zien in de foto's die ik binnen 2 dagen per mail heb gekregen."
Margriet (41 jaar)

"Hartelijk dank voor de prachtige foto's. En dank voor je adviezen, informatie en de ontspannen sfeer en ambiance waarin de fotoshoot plaats vond."
Esmee (42 jaar)

"Dank je wel nog voor jullie lieve aanpak, de glimlach, rust en hulp."
Anke

"Ik voelde mij echt op mijn gemak en de foto`s zijn prachtig geworden, heel naturel. Ik ben er heel tevreden en blij mee. Lieve en warme groet."
Marijke (51 jaar)

"Kortgeleden heb ik een portfolioshoot gedaan bij ID|Casting. Voorafgaand aan de shoot vertelde ze uitgebreid over de belangrijke facetten binnen de branche. Ook de shoot verliep zeer prettig. Ze proberen je persoonlijkheid zo goed mogelijk naar voren te laten komen in de foto's en zijn hier uitstekend in geslaagd. In een ontspannen sfeer krijg je alle gelegenheid om jezelf goed te presenteren. Binnen twee dagen had ik de foto's al binnen. Ik ben zeer blij met het professionele resultaat en kan iedereen een shoot bij ID|Casting aanbevelen."
Richard T (25 jaar)

"Afgelopen week heeft mijn zoon een supershoot gehad bij ID|Casting. In een ongedwongen sfeer ging de fotograaf/coach met mijn zoon aan de slag. Hij nam haar adviezen meteen ter harte en de shoot verliep erg snel. Een paar dagen later had ik de foto's al op de mail. We krijgen super veel positieve reacties hierop. Ik kan zo'n castingshoot alleen maar aanbevelen. Aangezien kinderen snel groeien is het nodig om je foto's up to date te houden. Dit wordt door de bureaus alleen maar gewaardeerd. Dus niet twijfelen, maar doen. Volgens mij houden ze elk kwartaal een castingdag."
Yvonne en Kailan B (15 jaar)

"Onlangs ben ik met mijn twee kids bij ID|Casting geweest voor een fotoshoot. We werden fijn opgevangen door coach Bo die veel aandacht had voor de kids. Zij voelden zich al snel op hun gemak! En zelfs al wilde de kleinste van 1,5 niet steeds doen wat wij in ons hoofd hadden, toch zijn er prachtige foto's gemaakt! Al supersnel kwamen daarna de foto's binnen.. Wow.. Zijn dat mijn kids?! Kinderen veranderen zo snel, ik ben blij met deze herinnering die zo mooi is vastgelegd!"
Mw. Verbrugge (moeder van Jelle en Nora)

"25 maart 2014 ben ik ontvangen door Model Coach Bo. Het gesprek was georganiseerd door mijn kinderen en ik vond het bijzonder leuk, hartelijk en ook spannend, vooral de fotosessie. Hoe eea ook uitpakt, ik vond het een leuke ervaring en ik denk dat hun coach een geweldige kracht is binnen het hele gebeuren. Ik wens jullie veel succes!"
Nicoline V (73 jaar)

"Op 24 november een super gave fotoshoot gedaan met ID|Casting. Ik vond met fotograaf/coach Bo werken erg prettig. Ze is professioneel en weet je goed op je gemak te stellen. Vond het een super ervaring!"
Babette

"Een erg leuke ervaring was de shoot bij ID|Casting. Omdat ik professionele foto's van mezelf wilde hebben en op zoek ben naar modellenwerk kwam ik bij dit bureau terecht. De fotografe stelde me bij ontvangst erg op mijn gemak. Niet alleen werden de foto's gemaakt, ook de visagie en styling werden verzorgd. Ik heb veel tips gekregen waar ik veel mee kan. Zo nu en dan bekeken we samen de foto's; er is veel aandacht voor de persoon die voor de camera staat. Een mooi resultaat!"
Niels M (34 jaar)

"Onlangs ben ik voor een fotoshoot naar ID|Casting geweest. Voor mij was dit mijn eerste studioshoot en eigenlijk had ik ook nog geen serieuze ervaring op dit gebied. Kort gezegd is de fotoshoot mij goed bevallen! Ik werd zeer vriendelijk ontvangen in een sfeervol pand. De fotoshoot ging zeer zorgvuldig. Met make-up en schoonheidstips waar ik natuurlijk nog nooit van gehoord had. Ook de studio zag er goed uit en dit alles hielp voor een goed eindresultaat. Ik ben tevreden over de foto’s en er is er één die mijn favoriet is! Onlangs heb ik die nog ingezet voor een casting."
Arthur M

"In februari 2011 heb ik een fotoshoot gedaan bij ID|Casting. Ik wilde heel graag professionele foto's van mezelf voor een goede presentatie in mijn modellenwerk. Eenmaal binnen was de sfeer meteen relaxed. De fotografe had de kunst om iemand meteen op zijn of haar gemak te stellen. Ze heeft veel foto's gemaakt welke we hierna samen hebben bekeken. Hierbij gaf ze me professioneel advies over welke foto's het beste waren voor mijn portfolio. Ik heb inmiddels al hele leuke ervaringen opgedaan voor TV en ben zeker van plan om jaarlijks een nieuwe fotoshoot door ID|Casting te laten verzorgen."
Maurice R (48 jaar)

"ID|Casting heeft onze dochters, Wiesje en Lieve, afgelopen mei (2011) gefotografeerd. Ten eerste zijn de foto's geweldig en hangen er inmiddels 3 grote doeken in ons huis van die fotoshoot. De fotografe straalde vertrouwen uit, bleef heel erg rustig en praatte zachtjes. Dit gaf de kinderen vertrouwen en mijn dochters hebben genoten van de shoot. Ze stonden daar met plezier te poseren, terwijl de oudste een erg verlegen meisje is. Ik heb heel veel leuke reacties gehad op de foto's en iedereen is zeer onder de indruk. Als je je kinderen een keer wilt zien door iemand anders zijn ogen dan ben je hier aan het juiste adres. Ze zullen je verrassen!"
Eva Lopes Cardozo (moeder Wiesje en Lieve)

ERVARINGEN PORTFOLIOSHOOTS BEDRIJVEN

"ID|Casting heeft binnen een kort tijdsbestek gezorgd voor professionele foto's voor onze website. Afspraken werden stipt nagekomen en zorgden ervoor dat wij onze deadlines konden realiseren. ID|Casting heeft de complete shoot georganiseerd inclusief locatie, bewerking en visagie. Het enige wat wij hoefden te doen was op tijd verschijnen."
Marcel van Dam - Enteiro

"Ik heb ontzettend genoten van de professionele aanpak van ID|Casting. Bij aanvang kreeg ik visagie en werd ik gestyled zodat ik de uitstraling op de foto kreeg die voor mij wenselijk was. Ik was best gespannen in het begin, maar werd snel gerust gesteld en door de fotograaf geredigeerd zodat het na een korte tijd al natuurlijk voelde om voor de camera te staan. Ik ben erg blij met de resultaten."
Natascha Weinert - ZonderMeer magazine
PORTFOLIOSHOOTS

© ID|Casting 2019

ID|Casting productions
Mob +31 (0)6 19198000

Privacystatement
Disclaimer
Algemene voorwaarden