PORTFOLIOSHOOTS

Wil je jezelf optimaal presenteren in de modellen- en/of castingbranche, dan begint het bij een kwalitatief én professioneel portfolio. Het is als het ware je eerste 'tool' binnen de modellen- en/of castingbranche, waarmee je jezelf kunt onderscheiden. Essentieel in deze branche waarin het aanbod van (nieuw) talent nog dagelijks groeit!

DOOR DE OGEN VAN DE KLANT
Opdrachtgevers kijken ánders naar foto's dan dat we naar onszelf kijken. Ze weten precies wat ze willen zien, en zijn kritisch in hun castingselecties. Dat kan ook, omdat het aanbod van talent zo breed is. Naast looks, selecteren ze vooral op diversiteit in portfolio, op karakter, authenticiteit én veelzijdigheid. Dat vraagt een fotograaf om ook anders te kijken naar joú. Daarom is een portfolioshoot bij ID|Casting ook geen gewone portfolioshoot. Wij brengen je zo divers én sterk mogelijk in beeld, altijd kijkend door de ogen van de klant.

HET GAAT OM UITSTRALING
Het gaat in jouw portfolio namelijk niet om de laatste mode, het nieuwste kapsel, de leukste accessoires of de meest creatieve en kleurrijke achtergrond. Ook gaat zelfs niet om perfectie, maar puur om jou en jouw uitstraling! Dat maakt de branche ook zo leuk! Iederéén kan model, figurant of acteur worden, als je maar uitstraling hebt. Dát (durven te) laten zien, maakt je in deze branche al onderscheidend én succesvol!SPARKLE
ID|Casting weet door jarenlange ervaring waar opdrachtgevers (reclamebureaus, filmmakers, TV-programma's, magazines, fotografen etc.) op selecteren. Samen gaan we op zoek naar jouw 'sparkle' en kijken we hoe we jouw USP's het beste kunnen uitlichten! Een erg leerzame ervaring, verzorgd door onze Casting Professional, Performance Expert en Fotograaf Bo Vrinten, op een prachtige buitenlocatie in Utrecht.

ONDERSCHEIDEND

Bo heeft zich als Casting Expert, Fotograaf én trainer gespecialiseerd in professionele portfoliofotografie. Al meer dan vijftien jaar adviseert, coacht en fotografeert zij op succesvolle wijze nieuw talent specifiek voor de castingbranche. Dit maakt dat zij als geen ander weet hoe ze jou op een authentieke en sterke manier in beeld kan brengen zodat je met jouw portfolio ook daadwerkelijk gezién wordt in de branche.

BO VERTELT
"Ik maak foto’s met de blik van de klant als leidraad. We gaan jou zo divers mogelijk te fotograferen zodat we je optimaal kunnen (re)presenteren richting verschillende opdrachtgevers, en je hiermee een maximale kans maakt op leuke castingopdrachten. Sommige mensen hebben de droom, maar vinden het nog wat spannend voor de camera. Hen coach ik van straalangst naar straalkracht! Geef jezelf daarin de nodige tijd en boek de juiste shoot, zodat jij je maximaal kunt ontspannen en we een optimaal resultaat krijgen. Zo kunnen we bouwen aan een compleet en kwalitatief portfolio waar je mooie opdrachten mee kunt genereren én waar je nog lang mee vooruit kunt. Daar gaan we voor!"

DE BESTE BEGELEIDING
We geven je tijdens een portfolioshoot alle begeleiding die je nodig hebt, zodat jij het beste uit jezelf kunt halen! Zo leren we je tijdens de shoot alles over mimiek en poses, en krijg je van ons álle belangrijke posing tips & trics uit het vak. Na de shoot krijg je van ons dé waardevolle bureaulijst met alle mogelijke bureaus die Nederland rijk is, zodat je weet bij welke bureaus je jezelf het beste kunt inschrijven en je meteen aan de slag kunt met jouw nieuwe carrière!
 


KIJK HIER WELKE PORTFOLIOSHOOT HET BESTE PAST BIJ JOUW BEHOEFTE. 


LEES OOK DE ERVARINGEN VAN MODELLEN & ACTEURS DIE JE VOORGINGEN.


"Wat een fijne shoot was dit! Wat ik als professional in het vak altijd belangrijk vind bij een shoot is dat je je meteen op je gemak voelt, want daardoor krijg je het mooiste resultaat. Dat is bij Bo zeker het geval. Met haar professionele oog weet ze je op de foto te zetten hoe jij bent en wat je uitstraalt. Zeker een aanrader voor je portfolio! Groet, Robin"
Robin VDA (41 jaar)“Ik had eigenlijk nooit gedacht model te kunnen worden. Kreeg wel vaker opmerkingen dat ik goed op foto’s stond en de vraag of ik model was, ook vanwege mijn lengte. Ik dacht dat ik niet geschikt zou zijn als model vanwege mijn gebit, waar ik midden dertig een ongelukje mee heb gehad.

Totdat Bo december 2021 vertelde over de branche en mijn mogelijkheden daarin. Ik was meteen getriggerd! Vond het altijd al een dynamische wereld en was best nieuwsgierig. Bo’s motiverende woorden en enthousiasme waren echter zo aanstekelijk dat ik dacht “What the f**k! Ik ben 50 en wil alle dingen gaan doen die me leuk lijken en waar ik enthousiast van word. Ik wil graag groeien als mens en dat doe je door buiten je comfortzone te gaan. Dít is iets wat ver buiten mijn comfortzone reikt, dus dacht ik ‘Ik ga het gewoon doen!!’

Ik boekte een portfolioshoot bij Bo. Lopend naar de fotolocatie merkte ik dat ik het toch wel spannend vond, maar eenmaal de eerste foto’s genomen, werd ik heel ontspannen door Bo’s manier van doen, haar tips en aanwijzingen en haar manier van praten. Toen Bo me uitnodigde om voluit te lachen, zonder angst om mijn tanden, kon ik het vertrouwen helemaal aan Bo geven. Het werden prachtige foto’s waardoor ik nóg enthousiaster ben geworden over dit vak. Mijn vrienden en familie zeggen ook allemaal ‘Het is helemaal jou. Je bent zo relaxed, alsof de camera je in een onbewaakt moment heeft gevangen.’ Ik heb me inmiddels ook aangemeld voor het Casting Business Program, om als echte professional het vak in te kunnen gaan. Ik heb er zo ontzettend veel zin in!

Bo, jouw verhelderende woorden ‘Je hoeft geen model te zijn. Het gaat niet om perfectie maar om echtheid en om uitstraling’ hebben me echt over de streep getrokken om dit te gaan doen! Ik vind het zo mooi dat ik, door ‘gewoon te zijn’, met mijn positiviteit en enthousiasme kan bijdragen aan een productie. Jij hebt mij laten stralen Bo. Dankjewel!’
Bianca (50 jaar)"Bo en ik hebben samen gekeken naar mijn huidige portfolio en wat voor soort foto’s een mooie aanvulling zouden zijn. Dat maakte dat we hebben gekozen voor wat meer zakelijke foto’s. Ik voelde me vrij en veilig bij Bo. In het begin even inkomen, maar al snel kwam ik lekker op gang. En wauw, wat heb ik heel prachtige foto’s aan over gehouden! Het kiezen van 8 foto’s bleek voor mij dan ook een onmogelijke opgave ;-)."
Janneke (40 jaar)"Ondanks de nodige ervaring met commerciële fotoshoots, vind ik castingshoots toch altijd een dingetje en was ik dus best een beetje nerveus. Bo stelde mij meteen op mijn gemak en de sfeer was heel relaxed en ontspannen. Bo heeft in mijn ogen een hele fijne, rustige vibe die ze overbrengt naar je, ook past ze de manier van foto's maken aan op je wens; dus wil je castingshots richt ze zich op de kracht voor dat doel, wil je bedrijfsfoto's om jezelf zakelijk te promoten, dan verschuift de focus om dit te realiseren. De ontspannen en fijne sfeer zie je gelijk terug op de foto's, wat een hele positieve ervaring met een in mijn ogen top resultaat tot gevolg heeft. Hopelijk ben ik door deze shoot weer een stapje dichter bij nog meer leuke opdrachten."
Nicole E (36 jaar)"Een portfolio is een uithangbord van jezelf als model. De meerwaarde van een goed portfolio wil ik dan ook niet onderschatten. Bo Vrinten weet dat als geen ander. Zij heeft mij advies & tips gegeven hoe ik mezelf als model kan presenteren. En het resultaat mag er zijn! Ik ben erg tevreden, laat de opdrachten maar komen :-) ."
Heera D (39 jaar)

"Een shoot helemaal voor mezelf, best spannend! Wel al eens modellenwerk gedaan maar zo’n een op een shoot is toch anders. Maar Bo maakt het gelijk gezellig en stelt je gerust. Ze gaf goede tips en had leuke ideeën voor de foto’s. Daardoor heb ik nu mooie, gevarieerde foto’s erbij voor in mijn portfolio. Hoop er zeker wat leuke opdrachten mee te krijgen. Bedankt Bo voor de leuke, leerzame shoot!
Heidi V (46 jaar)“Een fantastische fotoshoot door Bo. Voor en tijdens de shoot gaf Bo heel bruikbare tips voor de styling, make up. De foto’s zijn erg mooi geworden en een afspiegeling van wat je wilt laten zien, hoe je echt bent. Bo weet je volledig op je gemak te stellen en zorgt ervoor dat je persoonlijkheid echt naar voren komt in de diverse foto’s. Zeer fijne ervaring en erg blij met het resultaat!”
Cécile V (44 jaar)"Ik had al meerdere keren portfoliofoto’s van mezelf laten maken, maar elke keer als ik de foto’s van de shoot kreeg, viel het me tegen. Ik zag de kracht in mezelf niet terug, alleen maar ongemakkelijkheid en onzekerheid. En het ergste was dat ik er ook geen leuke opdrachten door kreeg. Toen ik in de branche hoorde over Bo en haar werkwijze wist ik meteen, hier moet ik naartoe. Ik besloot te gaan voor een XL shoot, omdat zichtbaar zijn eigenlijk altijd wel een ‘dingetje' voor me is geweest. Ik wilde mezelf dit keer alle ruimte geven, zodat ik mezelf met behulp van deze portfolioshoot maximaal kon ontwikkelen. Al bij het eerste contact en de ontvangst voelde ik dat ik op het juiste adres was. Door het werkboek wat ik vooraf had ontvangen en de complete briefing heb ik mezelf vooraf heel goed kunnen voorbereiden. Dit maakte dat ik tijdens de shoot helemaal ontspannen was. Ik vond het ook superleuk dat de shoot een lifestyle feel had, waardoor het in mijn portfolio lijkt alsof ik al meerdere opdrachten heb gedaan. Achteraf gezien had ik eerder een shoot bij Bo willen doen. Zij heeft door haar expertise, de vele tips en aanwijzigingen echt het beste in mij naar boven gehaald."
Lisette (52 jaar)

"Om te beginnen wil ik je ontzettend bedanken voor de geweldige middag, sfeer, foto’s en coaching. Ik ben helemaal blij hoe het ging. Jij bent echt een topper! Naast de fijne ontvangst, mooie visagie en stylingadvies, de leuke locaties en tips over poses waar ik aan kan werken en waar ik op moet letten, info over de branche en hoe ik het beste aan opdrachten kan komen, heb ik een onvergetelijke, fijne, gewoon fantastische dag gehad. Ik wil je hiervoor echt bedanken. Juist omdat ik nogal kritisch naar mezelf toe ben, heeft deze shoot voor mij heel veel betekend. Ik was bang om gespannen of gemaakt voor de camera te staan, maar die onzekerheid en angst waren ver te zoeken. Ook al ging het niet altijd perfect, jij hebt een engelengeduld om het, keer op keer, weer over te doen. Ik weet niet hoe je het doet, maar in ieder geval goed en dat is op z’n zachts gezegd. Jij bent een natuurtalent om als fotograaf mensen op hun gemak te stellen, eerlijk, met oprechte complimenten. Jouw professionaliteit voelt niet zakelijk maar menselijk. Of ik het nu goed deed of niet, het maakte me niet uit want ik voelde me gewoon goed, en dat is voor mij heel veel waard! Als ík zo kan doen voor de camera, dan kan iedereen het. Je bent echt een fantastische coach!!! Het leek wel een vakantiedag!!!"
Karin DO (49 jaar)

"Omdat ik stiekem al jaren een carrière in de film- en televisiewereld ambieer, besloot ik als eerste stap in de castingbranche maar eens een CV samen te stellen en professionele foto's te laten maken. Mijn keuze viel op Bo, omdat ik uit haar website opmaakte dat zij mensen die zich nog wat onzeker voelen voor de camera, heel goed op hun gemak weet te stellen. Ik heb totaal geen ervaring met fotoshoots en zie mezelf ook niet als een model. De hele ochtend zat ik dan ook met een knoop in mijn maag; “Kan ik dit wel?", “Straks neem ik de verkeerde kleren mee”. Ik heb uiteindelijk 4 setjes kleding meegenomen, gewoon voor de zekerheid. Bo selecteerde hieruit de voor mij beste kledingstukken. Het was allemaal even wennen, maar onderweg naar het park leerden we elkaar wat beter kennen, waardoor ik me al wat minder nerveus begon te voelen. In het park zelf merkte ik dat ik me aanvankelijk enorm bekeken voelde. Bo was heel geduldig, stelde me gerust, gaf me een paar hele simpele handvatten om me 'af te sluiten' en maakte zo nu en dan een compliment. Ook was ze oprecht geïnteresseerd in mij als mens. Door dit alles smolt langzaamaan mijn onzekerheid en nervositeit weg, en bleef er vooral plezier over in het maken van de foto's. Bo’s oog voor detail en mooie plaatjes hebben geleid tot héle mooie foto's, waarop ik natuurlijk én ontspannen sta afgebeeld. Ik ben erg tevreden!"
Joffrey V (33 jaar)"Bo is bijzonder creatief. Door haar humor en oprechtheid weet ze de juiste sfeer te brengen, en was de fotoshoot zeer ontspannen. Ze weet haar vak goed te verstaan. Dit in combi met haar persoonlijkheid maakte mij zeer tevreden. Bedankt voor deze dag, groetjes."
Annie W (35 jaar)

"Bo Vrinten heeft mij veel informatie gegeven wat te verwachten wanneer je je dochter inschrijft bij een castingbureau. Ze stelde Peppe tijdens de portfolioshoot erg op haar gemak. Ze heeft uitgebreid de tijd genomen voor ons, dezelfde avond ontvingen we al de foto's. Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat."
Mariëlle, moeder van Peppe (2,5 jaar)

"Wat een bijzondere dag. Zo nerveus als ik begon, zo vrolijk en ontspannen ben ik geëindigd. Bo laat je jezelf zien op een manier die je niet verwacht. Ontspannen en naturel. Deze dag was echt een cadeautje voor mezelf."
Marianne B."Een tijdje geleden mijn eerste ervaring met het maken van professionele foto’s gehad met Bo van ID|Casting. Na lang twijfelen of ik het wilde doen, mezelf toch maar aangemeld voor een shoot en het is lang geleden dat ik zó zenuwachtig voor iets was. Maar direct na aankomst bij de shoot werd ik op mijn gemak gesteld en de rest van de shoot ging heel ontspannen. Ik ben super blij met het eindresultaat en het is zeker voor herhaling vatbaar!"
Arnando B (22 jaar)

"Wat een warm welkom bij fotografe Bo Vrinten van ID|Casting. Bo is een echte vakvrouw! Ze straalt enthousiasme uit, maar ook innerlijke rust. Ze weet mensen op hun gemak te stellen, maar deed ook lekker "gek" mee met de eigen ideeën van mijn dochter. En creatieve iedeeën heeft ze zelf meer dan genoeg! Ook zeker een meerwaarde voor ons zijn de mooie tips die we onder het shooten meekregen. Niet alleen over het poseren, maar ook over hoe je je nog beter kunt profileren in de castingbranche. Voor ons een dag wat veel meer was dan alleen een shoot. Een compleet verzorgde middag die je zelfvertrouwen een boost geeft en prachtige resultaten oplevert." Feline (10jr) voegt er zelf nog aan toe: "Ik vond het heel leuk dat ik mijn eigen accessoires mee mocht nemen en Bo alle tijd nam om samen met mij te kijken wat het leukste was om te gebruiken. En dat ik bij Bo lekker heb kunnen rennen, springen en dansen was helemaal super! XXX Feline"


"Ik voelde me meteen op mijn gemak bij Bo door de prettige sfeer. Ze heeft me verteld wat een castingbureau doet en hoe de branche werkt. Tijdens de shoot heeft Bo mij allerlei tips en complimenten gegeven waardoor ik veel positieve energie kreeg. Ze vertelde me volledig mijzelf te zijn. Ik heb veel dingen geleerd die ik mee kan nemen, waardoor ik kan groeien qua persoon en in het vak zelf. De volgende dag heb ik de foto's ontvangen, erg mooi geworden."
Candace S (17 jaar)

“Al geruime tijd wilde ik graag een portfolioshoot laten maken. Maar hoe vind je een professionele fotograaf? Uiteindelijk kwam ik op de website van ID|Casting terecht. Afgelopen dinsdag had ik een fotoshoot. De ontvangst was erg prettig. Fotografe Bo weet je snel op je gemak te stellen. Na de visagie een uiterst professionele shoot. Veel tips en adviezen gekregen. Inmiddels heb ik de foto’s ontvangen en het eindresultaat is verbluffend. Ik ben nog steeds sprakeloos, zulke mooie foto’s zitten erbij! Dank je wel Bo & ID|Casting, ik vond het een enorm leuke ervaring.”
Tanja (47 jaar)

"Een super ervaring met ID|Casting, voelde me meteen op mijn gemak bij Bo. Wat voor mij het meest bijzonder was is dat ze het mooie van mij naar boven wilde halen. En daarmee bedoel ik de échte ik die ik nu mocht laten zien, niet de dame achter het maskertje van make-up, jurkjes en hoge hakken. Ze heeft me echt laten zien en laten merken dat die goed genoeg is! Voor mij was het meer dan een middagje shooten. Een hele fijne ervaring met een bijzondere dame die verstand van zaken heeft."
Lindsey (30 jaar)"Een week geleden heb ik een shoot gedaan bij ID|Casting. Ik ben enorm tevreden. Het was een onvergetelijke dag met een geweldig resultaat! Onze Coach heeft uitgebreide informatie gegeven voordat we aan de slag gingen met visagie en styling. Daarna heeft ze veel foto's gemaakt en heeft ze tijdens het fotograferen veel tips gegeven. Echt geweldig. En dat was terug te zien in de foto's die ik binnen 2 dagen per mail heb gekregen."
Margriet (41 jaar)

"Hartelijk dank voor de prachtige foto's. En dank voor je adviezen, informatie en de ontspannen sfeer en ambiance waarin de fotoshoot plaats vond."
Esmee (42 jaar)

"Dank je wel nog voor jullie lieve aanpak, de glimlach, rust en hulp."
Anke

"Ik voelde mij echt op mijn gemak en de foto`s zijn prachtig geworden, heel naturel. Ik ben er heel tevreden en blij mee. Lieve en warme groet."
Marijke (51 jaar)

"Kortgeleden heb ik een portfolioshoot gedaan bij ID|Casting. Voorafgaand aan de shoot vertelde ze uitgebreid over de belangrijke facetten binnen de branche. Ook de shoot verliep zeer prettig. Ze proberen je persoonlijkheid zo goed mogelijk naar voren te laten komen in de foto's en zijn hier uitstekend in geslaagd. In een ontspannen sfeer krijg je alle gelegenheid om jezelf goed te presenteren. Binnen twee dagen had ik de foto's al binnen. Ik ben zeer blij met het professionele resultaat en kan iedereen een shoot bij ID|Casting aanbevelen."
Richard T (25 jaar)

"Afgelopen week heeft mijn zoon een supershoot gehad bij ID|Casting. In een ongedwongen sfeer ging de fotograaf/coach met mijn zoon aan de slag. Hij nam haar adviezen meteen ter harte en de shoot verliep erg snel. Een paar dagen later had ik de foto's al op de mail. We krijgen super veel positieve reacties hierop. Ik kan zo'n castingshoot alleen maar aanbevelen. Aangezien kinderen snel groeien is het nodig om je foto's up to date te houden. Dit wordt door de bureaus alleen maar gewaardeerd. Dus niet twijfelen, maar doen. Volgens mij houden ze elk kwartaal een castingdag."
Yvonne en Kailan B (15 jaar)

"Onlangs ben ik met mijn twee kids bij ID|Casting geweest voor een fotoshoot. We werden fijn opgevangen door coach Bo die veel aandacht had voor de kids. Zij voelden zich al snel op hun gemak! En zelfs al wilde de kleinste van 1,5 niet steeds doen wat wij in ons hoofd hadden, toch zijn er prachtige foto's gemaakt! Al supersnel kwamen daarna de foto's binnen.. Wow.. Zijn dat mijn kids?! Kinderen veranderen zo snel, ik ben blij met deze herinnering die zo mooi is vastgelegd!"
Mw. Verbrugge (moeder van Jelle en Nora)

"25 maart 2014 ben ik ontvangen door Model Coach Bo. Het gesprek was georganiseerd door mijn kinderen en ik vond het bijzonder leuk, hartelijk en ook spannend, vooral de fotosessie. Hoe eea ook uitpakt, ik vond het een leuke ervaring en ik denk dat hun coach een geweldige kracht is binnen het hele gebeuren. Ik wens jullie veel succes!"
Nicoline V (73 jaar)

"Op 24 november een super gave fotoshoot gedaan met ID|Casting. Ik vond met fotograaf/coach Bo werken erg prettig. Ze is professioneel en weet je goed op je gemak te stellen. Vond het een super ervaring!"
Babette

"Een erg leuke ervaring was de shoot bij ID|Casting. Omdat ik professionele foto's van mezelf wilde hebben en op zoek ben naar modellenwerk kwam ik bij dit bureau terecht. De fotografe stelde me bij ontvangst erg op mijn gemak. Niet alleen werden de foto's gemaakt, ook de visagie en styling werden verzorgd. Ik heb veel tips gekregen waar ik veel mee kan. Zo nu en dan bekeken we samen de foto's; er is veel aandacht voor de persoon die voor de camera staat. Een mooi resultaat!"
Niels M (34 jaar)

"Ik vond deze portfolioshoot een erg leuke en leerzame ervaring. We waren zeer onder de indruk van jouw professionaliteit".
Larissa M (53 jaar)

"Onlangs ben ik voor een fotoshoot naar ID|Casting geweest. Voor mij was dit mijn eerste studioshoot en eigenlijk had ik ook nog geen serieuze ervaring op dit gebied. Kort gezegd is de fotoshoot mij goed bevallen! Ik werd zeer vriendelijk ontvangen in een sfeervol pand. De fotoshoot ging zeer zorgvuldig. Met make-up en schoonheidstips waar ik natuurlijk nog nooit van gehoord had. Ook de studio zag er goed uit en dit alles hielp voor een goed eindresultaat. Ik ben tevreden over de foto’s en er is er één die mijn favoriet is! Onlangs heb ik die nog ingezet voor een casting."
Arthur M

"In februari 2011 heb ik een fotoshoot gedaan bij ID|Casting. Ik wilde heel graag professionele foto's van mezelf voor een goede presentatie in mijn modellenwerk. Eenmaal binnen was de sfeer meteen relaxed. De fotografe had de kunst om iemand meteen op zijn of haar gemak te stellen. Ze heeft veel foto's gemaakt welke we hierna samen hebben bekeken. Hierbij gaf ze me professioneel advies over welke foto's het beste waren voor mijn portfolio. Ik heb inmiddels al hele leuke ervaringen opgedaan voor TV en ben zeker van plan om jaarlijks een nieuwe fotoshoot door ID|Casting te laten verzorgen."
Maurice R (48 jaar)

"ID|Casting heeft onze dochters, Wiesje en Lieve, afgelopen mei (2011) gefotografeerd. Ten eerste zijn de foto's geweldig en hangen er inmiddels 3 grote doeken in ons huis van die fotoshoot. De fotografe straalde vertrouwen uit, bleef heel erg rustig en praatte zachtjes. Dit gaf de kinderen vertrouwen en mijn dochters hebben genoten van de shoot. Ze stonden daar met plezier te poseren, terwijl de oudste een erg verlegen meisje is. Ik heb heel veel leuke reacties gehad op de foto's en iedereen is zeer onder de indruk. Als je je kinderen een keer wilt zien door iemand anders zijn ogen dan ben je hier aan het juiste adres. Ze zullen je verrassen!"
Eva Lopes Cardozo (moeder Wiesje en Lieve)

"Het was de eerste keer dat ik bij Bo van ID|Casting kwam en het voelde direct goed en vertrouwd aan. Het was een hele prettige ongedwongen sfeer. Bo gaf duidelijke aanwijzingen en tips tijdens de shoot wat erg prettig was! Ik kan iedereen een shoot bij haar aanraden. Het resultaat vind ik fantastisch! Ik ben ontzettend blij en tevreden met het resultaat. Mooie foto's die ik kan toevoegen aan mijn portfolio. Dankjewel lieve Bo!" 
Mandy SERVARINGEN PORTFOLIOSHOOTS BEDRIJVEN

"ID|Casting heeft binnen een kort tijdsbestek gezorgd voor professionele foto's voor onze website. Afspraken werden stipt nagekomen en zorgden ervoor dat wij onze deadlines konden realiseren. ID|Casting heeft de complete shoot georganiseerd inclusief locatie, bewerking en visagie. Het enige wat wij hoefden te doen was op tijd verschijnen."
Marcel van Dam - Enteiro

"Ik heb ontzettend genoten van de professionele aanpak van ID|Casting. Bij aanvang kreeg ik visagie en werd ik gestyled zodat ik de uitstraling op de foto kreeg die voor mij wenselijk was. Ik was best gespannen in het begin, maar werd snel gerust gesteld en door de fotograaf geredigeerd zodat het na een korte tijd al natuurlijk voelde om voor de camera te staan. Ik ben erg blij met de resultaten."
Natascha Weinert - ZonderMeer magazine
PORTFOLIOSHOOTS

© ID|Casting 2024

ID|Casting productions
info@idcasting.nl
Mob +31 (0)6 19198000

Privacystatement
Disclaimer
Algemene voorwaarden