Blog

┬ź Terug naar overzicht

IN THE PICTURE - CHRISTEL

19 OKTOBER 2020

We komen het niet zó vaak tegen. Mensen die jarenlang wachten om de stap te nemen en vervolgens zó aan gaan dat ze niet te stoppen zijn ;). Christel belde me een paar maanden geleden en vond het de hoogste tijd om nu écht eens te gaan voor haar droom! Ze vond het spannend maar nam de sprong, en hoe! Het werd een bijzondere dag voor Christel mét Christel, wat een powervrouw! Divers, getalenteerd, super perfectionistisch (in a good way) én dynamisch. En het mooie is, ze kan vanaf vandaag geboekt worden via ons bureau!

Haar vele sporten maakte dat we haar ook het advies gaven om de catwalk te betreden, iets wat ze graag meenam als een van de modules in het CASTING BUSINESS PROGRAM waarvoor ze zich meteen bij ons had ingeschreven! Ze haakte aan op onze quote 'MAAK WERK VAN JE WERK' en snapte meteen dat het werk niet stopt bij het jezelf inschrijven bij meerdere bureaus. Deze tijd vraagt om ondernemerschap, om onderscheidend vermogen en eigen initiatief. Zo geeft social tegenwoordig veel mogelijkheden om uit te diepen. Inmiddels heeft ze haar eerste modules erop zitten, heeft ze de benodige tools in haar bezit en weet ze precies wat ze kan doen om zichzelf te profileren en presenteren in deze branche. En met zo'n instelling breng je meteen al iets in beweging...LEES HIER CHRISTEL'S ERVARING:

“De Casting Convention. Wat een topdag! Eindelijk de stap durven zetten naar een castingbureau. Eerst gebeld met Bo voor informatie en daarna mezelf gelijk aangemeld voor de Casting Convention. Ik ben nieuw in deze branche en wilde graag leren hoe het werkt en wat ik kan verwachten. Deze dag was een mooi, leerzaam en vooral ook leuk begin. Door de rust die Bo uitstraalde en de aandacht die ze gaf, voelde ik me erg welkom, wat bijdroeg aan de ontspannen sfeer. Hierdoor kwam er echt contact met elkaar. Ik heb veel geleerd van Bo en de andere modellen.

Wat ik terug kreeg is dat ik meer rust uitstraal dan ik van binnen voel, wat wel handig kan zijn bij castings. Mooi en bijzonder ook om feedback te krijgen over hoe ik overkom en hoe zij mij zien. Hier kan ik mijn voordeel mee doen bij een casting wat helpt bij het maken van een goede eerste indruk. Het oefenen met de perfect pitch was spannend en heeft me veel opgeleverd en geleerd zoals rust inplannen en blijven ademen.

Het leukste onderdeel vond ik de portfolioshoot, voor het eerst door een professional in beeld gebracht worden met tips. Tijdens de fotoshoot in het park heeft Bo me enorm geholpen. Ze gaf duidelijke aanwijzingen en had veel geduld. Belangrijke tip voor mij was blijf authentiek en bij jezelf, vergelijk je niet met anderen.

Bo nam de tijd voor alles! Geen vraag was te veel en geen emotie vreemd of verstorend. Ik vond het prettig dat ze de tijd nam en echt contact maakt. Haar achtergrond in het modellenwerk helpt nieuwe talenten omdat ze weet waar ze het over heeft. Daarnaast zet ze je heel erg in je kracht als vrouw.

Ik ben erg blij dat ik de eerste stap gezet heb door deel te nemen aan de Casting Convention. Het is een goede eerste stap om mee te beginnen. Preparation is key. Echt een verrijking!

Christel V (54 jaar)
 


Wil jij ook shinen tijdens castings en opdrachten? Wil jij weten hoe je jezelf optimaal kunt presenteren en profileren in de branche en kun je nog wel wat frisse portfoliofoto’s gebruiken? Zaterdag 28 november 2020 organiseren wij de volgende Casting Convention.
SCHRIJF JE HIER IN en reserveer jouw eigen plekje. Graag tot dan!

#castingconvention #modelling #firstimpression #perfectpitch #portfolioshoot #lifestyleshoot #personalbranding #personaldevelopment #casting #castingcall #fotografie #photography #sterkinbeeld @utrecht

 
IN THE PICTURE - CHRISTEL

© ID|Casting 2021

ID|Casting productions
info@idcasting.nl
Mob +31 (0)6 19198000

Privacystatement
Disclaimer
Algemene voorwaarden