Blog

┬ź Terug naar overzicht

IN THE PICTURE - MAREANN

23 DECEMBER 2020

Mareann rolde spontaan in het vak en voelde meteen dat hier haar hart lag! De dynamiek op de set, de diversiteit in de rollen die ze vervulde als model en (semi)acteur, het bracht talenten in haar naar boven die ze nog verder wilde ontdekken. Ze besloot deel te nemen aan de CASTING CONVENTION als stevige basis voor de branche. Hier voelde ze de vlam in haar steeds groter worden, dús meldde ze zich ook aan voor het CASTING BUSINESS PROGRAM! Dat Mareann een natural is zagen we meteen in haar manier van werken én in haar foto's. Ze is te boeken via ons bureau. LEES HIER MAREANN'S ERVARING:
"Wat een heerlijk, eerlijk programma! Een traject wat me veel inzicht bracht over de do’s en dont’s en natuurlijk over mijzelf! Fijn om toepasbare, kritische en opbouwende feedback te krijgen van zowel Bo als de andere deelnemers. Om te horen wat er goed gaat én wat ik nóg meer kan inzetten en kan laten, om nog krachtiger te zijn. De shoot was geweldig (omdat dat het DOEN is). Het was hard werken, met bijzondere momenten en veel lachen.

Bo is respectvol confronterend en spiegelt je op je blinde vlekken. Ze weet een veilige sfeer te creëren waarin de deelnemers zichzelf letterlijk durven te laten zien! Ook de ontvangst was zeer hartelijk en gastvrij met alle truitjes, drankjes, lekker e.d. Super! Bo’s humor, luchtigheid, optimisme en diepgaande kennis zijn van grote waarde, haar skills in personal coaching zijn zeer gewaardeerd.

De hele dag, de interactie, de deep insights, de kwetsbaarheid, de humor... geweldig. Fijn om op deze manier met mijn eigen branding in het vak bezig te zijn. Voor mij persoonlijk een mooie stap om letterlijk werk van deze professie te maken! Absolute aanrader voor iedereen die aan het werk wil met zichzelf, voor zichzelf."
 

Wil jij ook shinen tijdens castings en opdrachten? Wil jij weten hoe je jezelf optimaal kunt presenteren en profileren in de branche en kun je nog wel wat frisse portfoliofoto’s gebruiken? Zaterdag 28 januari 2021 organiseren wij de volgende CASTING CONVENTION. SCHRIJF JE HIER IN en reserveer jouw eigen plekje. Heel graag tot dan!

#castingconvention #modelling #firstimpression #pitch #perfectpitch #portfolioshoot #lifestyleshoot #branding #personalbranding #personaldevelopment #casting #castingcall #fotografie #photography #fotoshoot #photoshoot #sterkinbeeld @utrecht


<Mareann v
IN THE PICTURE - MAREANN

© ID|Casting 2021

ID|Casting productions
info@idcasting.nl
Mob +31 (0)6 19198000

Privacystatement
Disclaimer
Algemene voorwaarden