VIP PROGRAM

Het VIP PROGRAM biedt je een belangrijke stok achter de deur, zodat je - als je eenmaal alle technieken, tips en tools in je zak hebt - ook in de praktijk dé benodigde stappen vooruit blíj́ft zetten. Want daar begint het mee, het steeds weer blijven nemen van de nodige acties om resultaat te behalen, en dat is waar velen toch langzaam verslappen. En dát is zonde van de training, vandaar dat we op veler verzoek deze optie hebben toegevoegd.

VOORBEELDEN
Een aantal voorbeelden uit de praktijk, die gemaakt hebben dat deze VIP optie is ontstaan:
  • Je krijgt een aanvraag en moet een nieuwe zelftape insturen. Je hebt wel geleerd hoe je dat moet opnemen en waar je naar moet kijken, maar tóch vind je het fijn als Bo als Casting Director eerst even over je schouder meekijkt, zodat ze jou de nodige feedback kan geven en jij je zelftape verder kunt aanscherpen daar waar mogelijk.
  • Je bent onderweg naar een casting of auditie en gaat ineens twijfelen waar je de focus moet leggen in je pitch, je presentatie en spel. Je belt even met Bo die je met een paar zinnen weer in je kracht zet, die je met wat laatste tips herinnert aan wat belangrijk is voor jou, zodat jij een maximale performance kunt neerzetten.
  • Je krijgt een aanvraag met een gage die niet marktconform is of een onbeperkt gebruik waardoor je twijfelt of je deze opdracht wel of niet invulling moet geven. Hierover kun je met Bo sparren waarbij ze met jou de voors- en tegens overlegt, zodat jij kunt kijken wat carrière wise het beste past bij jou en jouw ambities.LEARNING ON THE JOB
Het VIP PROGRAM helpt je bij het verstevigen van het gelegde fundament wanneer je jezelf als professional in de markt gaat zetten. Het geeft je naast praktische inzichten 'on the job', een gevoel van zelfvertrouwen en zekerheid omdat je weet dat je een professional naast je hebt die je scherp houdt bij elke beslissing die je neemt. Learning by doing is de beste manier om het maximale uit jezelf te halen zowel bij je acquisitie als bij iedere casting, auditie en opdracht die er op je pad komt.

INHOUD
Bij het VIP PROGRAM word je vanaf dag 1 van het CASTING BUSINESS PROGRAM, gedurende 3 maanden van jouw nieuwe carrière, persoonlijk begeleid door Bo als personal coach, agent en adviseur, bij het nemen van de voor jou steeds weer belangrijkste volgende stap, bij nieuwe aanvragen, castings en audities. Het VIP PROGRAM geeft je maximale ondersteuning door:
- 3 coaching calls van 45 minuten max. (telefonisch of via Zoom) én
- doordeweekse begeleiding, coaching en advies bij vragen via Whatsapp (voice).
De investering voor het VIP PROGRAM is € 495,- excl. Btw voor 3 maanden begeleiding.

BOEKEN
Mocht je voor deze optie willen kiezen, dan kun je dat aangeven bij jouw keuze voor het CASTING BUSINESS PROGRAM. Heb je hierover vragen of wil je graag even overleggen of dit iets voor je is, neem dan even telefonisch contact op met Bo op +316.19198000.
 
VIP PROGRAM

© ID|Casting 2024

ID|Casting productions
info@idcasting.nl
Mob +31 (0)6 19198000

Privacystatement
Disclaimer
Algemene voorwaarden