INSPIRATIESESSIE

Heb jij de ambitie om model, (edel)figurant, (semi)acteur of presentatrice te worden maar weet je niet zo goed waar te beginnen? Twijfel je of de castingbranche wel iets voor jou is? Ben je nog wat onzeker over jouw performance, of twijfel je of je met jouw leeftijd, of als type wel past binnen de branche, en wil je hier graag eerst nog wat persoonlijk advies over? Of heb je al zoveel verschillende trainingen gedaan dat je eigenlijk niet meer weet wat je nou écht ambieert? Dan ben je bij ons op het juiste adres!

INSPIRATIESESSIE / PERSONAL BRANDING
Tijdens een individuele Inspiratiesessie beantwoordt Bo Vrinten, Casting Professional, Performance Expert en Fotograaf al jouw brandende vragen over de modellen- en/of castingbranche. Bo geeft je persoonlijk advies over hoe jij jezelf het beste als 'merk' in de branche kunt profileren en presenteren, zodat jij straks de leukste opdrachten kunt genereren. Let's make it happen!

PLAN DE CAMPAGNE
Bo deelt ze op inspirerende en motiverende wijze haar 30 jaar ervaring in de modellen- en castingbranche en maakt wanneer gewenst samen met jou een Plan de Campagne passend bij jou en jouw ambities binnen de branche. Zo weet je welke stappen het beste passen bij het realiseren van jouw doelstellingen binnen de branche. Wil je graag eerst even bellen met Bo, neem dan gerust even contact met haar op.VOOR WIE
Een Inspiratiesessie is bedoeld voor:
  • Diegenen die nog niet zeker weten of ze de branche in willen.
  • Diegenen die al langer in de branche werkzaam zijn maar die nog graag gecoacht willen worden op een specifiek onderdeel.
  • Ouders die advies willen inwinnen voor hun kind(eren). 

KIJK HIER WELKE SESSIE HET BESTE PAST BIJ JOUW BEHOEFTE
  • een 1:1 adviesgesprek van 1 uur € 150,- excl. Btw op locatie (Utrecht of in overleg)
  • een 1:1 adviesgesprek van 2 uur € 250,- excl. Btw op locatie (Utrecht of in overleg)
Kies je voor een online sessie, dan ontvang je 20% korting op bovenstaand tarief.


TIP
Heb je ná deze sessie de smaak te pakken en wil je gaan voor een optimale start in de branche, dan raden we je de allesomvattende CASTING FUNDAMENTALS of het CASTING BUSINESS PROGRAM.


ERVARINGEN

"Deze coachingssessie heeft mijn verwachtingen ver overtroffen. Niet een van de vele anderen, maar een op de persoon zelf gerichte sessie, die voor mij zeer waardevol was. Na afloop was mijn conclusie: Hier kan ik, om mezelf verder te ontwikkelen, echt iets mee. Niet alleen leuk, maar ook veel waardevolle tips. Mijn advies is: Gewoon doen en ervaar het zelf."
Frans (71 jaar)

"Bo is een zeer inspirerende Coach die met haar doortastendheid precies weet waar de vraag ligt en op kundige wijze je verder helpt als artiest. Met haar kennis van het vak en mensenkennis weet zij te inspireren en motiveren om je als artiest verder te ontplooien en je doelen te verwezenlijken. Ik kan Bo van harte aanbevelen!"
Cécile (39 jaar)

"Na mijn individuele Personal Branding sessie met Bo Vrinten heb ik de juiste tips en tools om aan de slag te gaan als (commercieel) model. Ik heb er helemaal zin in!"
Odette (38 jaar)

"Ik wist niet hoe de branche in elkaar steekt en wilde goed voorbereid bij een eventuele eerste klant komen. Nu weet ik wat ik kan verwachten en heb inmiddels een goed portfolio. Vind het erg spannend maar erg leuk om te kijken wanneer ik een eerste opdracht krijg."
Anne-Miek (55 jaar)
 


#personalbranding #presence #performance #motivation #mindset #perfectpitch #uitstraling #riseandshine
 
INSPIRATIESESSIE

© ID|Casting 2024

ID|Casting productions
info@idcasting.nl
Mob +31 (0)6 19198000

Privacystatement
Disclaimer
Algemene voorwaarden