YOUNG TALENT PROGRAM

Heeft jouw kind je al een paar keer aan je mouw getrokken dat hij/zij niets liever zou willen dan model of acteur worden? Staat jouw kind elke dag wel een paar keer te poseren voor de spiegel als een echte professional? Als ouder wil je natuurlijk niets liever dan de droom van je kind laten uitkomen. Maar wat als je zelf nog geen enkele kennis hebt over de branche? Dan biedt het YOUNG TALENT PROGRAM uitkomst. Het is een waardevolle en leerzame training voor ouder & kind, waarin jullie al het benodigde leren voor een optimale start in de castingbranche.
 
DIE EERSTE STAP
De meest gestelde vraag die we van ouders krijgen is “Is mijn kind wel geschikt voor de branche?” Het antwoord hierop is eigenlijk altijd “JA” zolang jouw zoon/dochter maar van de camera houdt! Als tweede vraag volgt dan al snel "Maar welke stappen heb ik dan te nemen?” Dat laatste is helemaal afhankelijk van de ambitie van jouw kind én de persoonlijke behoefte van jou als ouder/begeleider. Hierover word je vooraf geadviseerd door Bo Vrinten, 30 jaar werkzaam in het vak en sinds 12 jaar Casting & Performance Expert, Fotograaf en Trainer binnen de branche. Al jaren begeleidt zij op zeer professionele wijze nieuw en ambitieus talent middels kwalitatieve en resultaatgerichte trainingen in de castingbranche. Lees hier voor een indruk over haar werkwijze de vele ervaringen van eerdere deelnemers.PROGRAMMA | HET STAPPENPLAN VOOR SUCCES
Naast dat we jou als ouder de belangrijkste ins & outs over de castingbranche leren, brengen we jouw kind de meest essentiële presentatie- én fotografieskills bij, zodat jullie samen als team zo optimaal mogelijk zijn voorbereid op castings, audities en het invullen van leuke opdrachten. Het YOUNG TALENT PROGRAM bestaat uit een veelzijdig Business Traject van 6 of 8 waardevolle modules, flexibel en vrij indeelbaar, gericht op de ambitie, skills, presence & performance van het kind binnen de castingbranche. Zo kun je kiezen uit de volgende modules met het thema (meest gekozen modules zijn dikgedrukt):
 • FIRST IMPRESSION & PERFECT PITCH - deels online (voor kind)
 • MARKETING & MEER (voor ouder)
 • INSTAGRAM TRAINING (voor ouder)
 • MAAK EEN SUCCESVOLLE ZELFTAPE/INTRO-CASTINGFILMPJE (voor kind)
 • PORTFOLIOSHOOT / LEREN POSEREN* (voor kind) - telt als 2 modules
 • CAMERA-ACTEREN 1 (voor kind)
 • CAMERA-ACTEREN 2 (voor kind)
 • PRESENTEREN VOOR DE CAMERA (voor kind)
 • CATWALK TRAINING (voor kind)
 • DE SHIFT / voor het wegnemen van limiting beliefs (voor kind)
 • COMBI-MODULE / een extra trainingsmoment voor puntjes op de 'i' (ouder+kind)

BUREAULIJST
Na deze training ontvangen jullie van ons nog dé bureaulijst met álle actuele modellen- en castingbureau’s in Nederland, België en Duitsland, zodat jullie samen (n.a.v. ons persoonlijk advies) kunnen kijken welke bureaus het beste bij jouw zoon/dochter passen.LOCATIE & TIJDEN
Het YOUNG TALENT PROGRAM bestaat uit modules van gemiddeld 1,5 uur per module. Per livedag worden er 2 à 3 modules behandeld. Daarnaast krijg je per module huiswerk mee, gemiddeld ook 1,5 uur per module. De data en tijden voor de livedagen worden in overleg ingepland, evenals de locatie (Utrecht, online of anders). Voor de portfolioshoot houden we uiteraard altijd rekening met het weer.

INVESTERING

De investering in het YOUNG TALENT PROGRAM bedraagt:
 • € 1.995,- excl. Btw bij 6 modules (2 livedagen) / zie ook optie VIP PROGRAM
 • € 2.495,- excl. Btw bij 8 modules (3 livedagen) / zie ook optie VIP PROGRAM
Dit is inclusief 1:1 begeleiding en advies, praktische werkboeken (digitaal), 8 portfoliofoto's, de bureaulijst en koffie/thee. Voor extra foto's van de portfolioshoot berekenen we € 35,- excl. Btw per bewerkte foto incl. rechtenvrij gebruik voor eigen website/social.
De training wordt gegeven aan kinderen t/m 18 jaar (en hun ouders).

LET’S MAKE IT HAPPEN!
Lijkt het je geweldig om jouw zoon/dochter terug te zien in een leuke foto- of filmproductie, maar twijfelde je tot op heden over deze stap omdat:
 • je zelf nog onbekend bent met de branche en niet weet welke eerste stappen je het beste kunt nemen?
 • je niet weet óf jouw kind wel geschikt is voor de branche en wat de vereisten zijn om in aanmerking te komen?
 • je niet weet hoe e.e.a. tijdens een casting of opdracht in zijn werk gaat?
 • je jouw kind wilt beschermen voor minder postieve ervaringen in de branche?
 • je niet weet hoe je zelf kwalitatieve portfoliofoto’s kunt maken maar de investering voor professionele fotoshoots te hoog vindt?

Bel bij vragen of twijfels gerust met Casting Director Bo Vrinten, bereikbaar op 06-19198000 of plan een afspraak voor jouw intake in onze agenda.

WIL JIJ HET VAK LEREN VAN DE BESTE PROFESSIONALS IN DE BRANCHE?
SCHRIJF JE DAN SNEL IN VIA ONDERSTAANDE BUTTON!
AANMELDING KAN OOK PER E-MAIL NAAR
INFO@IDCASTING.NL
HET BEGINT ALTIJD MET EEN EERSTE STAP...

 

 
ERVARINGEN

"Wij hebben voor onze zoon Jarl het Young Talent Program gekozen, om hem zo goed mogelijk te laten begeleiden bij zijn eerste stappen in de castingbranche. Bo heeft ons veel inzichten gegeven in hoe de castingbranche in elkaar zit, wat belangrijke elementen zijn en welke vaardigheden je zou kunnen ontwikkelen. Ze hanteert hiervoor een methodische aanpak, die zij zorgvuldig heeft uitgewerkt in verschillende modules en leermiddelen.

Het is opmerkelijk hoe sensitief Bo in haar training te werk gaat. Zij heeft heel goed gekeken naar wie onze zoon is en welke sterke punten hij meebrengt. In de coaching sessies weet zij de ander heel goed aan te voelen, waardoor de sessies heel soepel verlopen. Tot slot zijn de foto’s, die zijn gemaakt voor het portfolio, ook prachtig geworden! Ook hier zie je het inlevingsvermogen terug van Bo, waardoor Jarl’s sterke punten in de foto’s éxtra zijn benadrukt. Dank je wel voor deze mooie ervaring!"
Ouders van Jarl"Toen ik mijn moeder vertelde dat ik het leuk zou vinden om als model te werken voor sportmerken, heeft zij onderzocht wat de mogelijkheden zijn voor kindermodellen. Omdat we beiden niet bekend zijn met de modellenwereld wilden we ons eerst goed laten informeren door een professional. Zo kwam mijn moeder op de website van ID|Casting en heeft zij een afspraak gemaakt met Bo Vrinten voor het Young Talent Program. Tijdens de workshop was er meteen een klik met Bo. Ze heeft mijn moeder optimaal geïnformeerd zodat zij mij goed kan ondersteunen en managen. De training heeft mij geholpen om me beter te presenteren tijdens fotoshoots en filmopdrachten. Een goede basis als eerste stap in de modellenwereld. Ik hoop in de toekomst vaker samen te kunnen werken. Ik ben er nú helemaal klaar voor!"
Rohan N (15 jaar) en moeder Geeta
 


#castingconventionkids #firstimpression #perfectpitch #instatraining #presence #performance #acterenvoordecamera #personalbranding #mindset #motivation #riseandshine


YOUNG TALENT PROGRAM

© ID|Casting 2024

ID|Casting productions
info@idcasting.nl
Mob +31 (0)6 19198000

Privacystatement
Disclaimer
Algemene voorwaarden